Libnet.ro
UNICEF

01:05

Premierul Dancila se intalneste astazi cu guvernatorul BNR

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Premierul Dancila se intalneste astazi cu guvernatorul BNR

Premierul Viorica Dancila se va intalni astazi, al Guvern, cu guvernatorul BNR Mugur Isarescu, a anuntat ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, potrivit caruia se va discuta despre inflatie si ROBOR. continuă pe Ziarul Bursa

Viorica Dancila, intalnire cruciala cu guvernatorul BNR

Viorica Dancila contraataca in razboiul cu presedintele Iohannis. Premierul se intalneste joi cu guvernatorul BNR, Mugur Isarescu pentru a discuta despre evolutia inflatiei si a.

Premierul Dancila a anuntat ca se va intalni cu reprezentantii sindicatelor din Sanatate pe 8 mai

Premierul Viorica Dancila a transmis un mesaj dedicat jurnalistilor cu ocazia zilei Libertatii Presei. Jurnalistul este intotdeauna in prima linie a evenimentelor interne si internationale, le transmite.

Guvernatorul BNR si premierul s-au intalnit in biroul presedintelui Camerei Deputatilor! La intalnire participa si ministrul Finantelor

Intalnirea dintre guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, si primul ministru, Viorica Dancila, are loc in biroul presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea. Potrivit Agerpres, Isarescu a ajuns in aceasta dupa-amiaza in biroul.

Ce se intampla cu SALARIILE romanilor: Premierul Dancila a facut ANUNTUL

Premierul Viorica Dancila a dat asigurari ca majorarile salariale din Educatie si Sanatate nu vor genera un colaps economic, deoarece toate masurile adoptate de Guvernul pe care il conduce sunt sustenabile. De.

Liviu Dragnea, despre modul in care premierul Dancila a pronuntat Euro 2020: Este un automatism, nu o mare greseala

Liviu Dragnea a facut precizari cu privire la modul in care premierul Viorica Dancila a pronuntat Euro 2020. Raspunzand unui internaut care l-a intrebat: Pai n-ai sunat-o pe 20-20 s-o intrebi?, Liviu.

Premierul Dancila a anuntat ce se intampla cu banii de pensii: Care sunt cele mai afectate categorii

Viorica Dancila a negat informatiile conform carora sumele virate catre Pilonul II de pensii ar fi scazut in ultimul an. Premierul a declarat luni seara, in cadrul unei emisiuni televizate, ca in ianuarie.

Premierul Dancila se ntlneste cu Mugur Isarescu, joi dupa-amiaza / Pe agenda discutiilor, inflatia si ROBOR

Intalnirea, la care va participa si primul-viceguvernator Florin Georgescu, a fost stabilita inca de saptamana trecuta, inainte de a aparea discutia privind medierea de catre presedintele Klaus Iohannis a punctelor de vedere diferite ale Guvernului si BNR, spune ministrul Finantelor. Discutia aceasta a fost stabilita inaintea momentului in care domnul presedinte a dorit acea asa spusa mediere care nu se justifica, pentru ca cele doua parti colaboreaza. Categoric. Doamna premier a avut saptamana trecuta o discutie absolut scurta, in contextul altei intalniri, ocazie cu care a stabilit aceasta intalnire, a spus miercuri ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )