Libnet.ro
UNICEF

21:45

Presedintele Consiliului Concurentei: Am declansat o analiza la nivelul ROBOR, vrem sa vedem efectele Ordonantei 14

Antena3 Antena3,
 Presedintele Consiliului Concurentei: Am declansat o analiza la nivelul ROBOR, vrem sa vedem efectele Ordonantei 14

Consiliul Concurentei a declansat o analiza a nivelului ROBOR din ultima perioada, avand in vedere fluctuatia indicatorului dupa aparitia, la finele anului trecut, a Ordonantei de Urgenta 114/2018, a. continuă pe Antena3

Imediat dupa ce a fost criticat de Vlcov ca taraganeaza lucrurile, Chiritoiu anunta o analiza a Consiliului Concurentei asupra nivelului ROBOR

Consiliul Concurentei a declansat o analiza a nivelului ROBOR din ultima perioada, avand in vedere fluctuatia indicatorului dupa aparitia, la finele anului trecut, a Ordonantei de Urgenta 114/2018, a declarat, luni, pentru Agerpres, presedintele Consiliului Concurentei, Bogdan Chiritoiu. Anuntul vine dupa ce consilierul premierului, Darius Valcov, a acuzat in urma cu o zi Consiliul Concurentei ca taraganeaza investigatiile privind nivelul ROBOR.

Valcov: Ministrul Finantelor va cere interventia Consiliului Concurentei pentru fluctuatiile ROBOR si euro

Ministrul Finantelor va cere interventia Consiliului Concurentei privind fluctuatiile ROBOR si euro, iar institutia va fi obligata sa ofere rezultatele finale ale anchetei in numai 6 luni, a avertizat consilierul economic al premierului, Darius Valcov. El a lansat, de asemenea, un atac la presedintele Consiliului Concurentei si al Consiliului Fiscal.

Valcov a ordonat, Chiritoiu a executat. Consiliul Concurentei a inceput o analiza a nivelului ROBOR

Consiliul Concurentei a declansat o analiza a nivelului ROBOR din ultima perioada, anunta presedintele institutiei, Bogdan Chiritoiu. Declaratia sa vine la mai putin de o zi dupa ce consilierul premierului, Darius Valcov, spunea ca Ministerul Finantelor va cere interventia Concurentei pentru ROBOR si euro.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )