Libnet.ro
UNICEF

16:30

Radu Soviani: Mugur Isarescu NU merge la Comisie pentru ca ii e teama sa nu fie REVOCAT sau scos de DNA

B1 B1,
Radu Soviani: Mugur Isarescu NU merge la Comisie pentru ca ii e teama sa nu fie REVOCAT sau scos de DNA

Motivul pentru care Mugur Isarescu nu se prezinta la discutia din Comisia Economica din Senatpe tema ROBOR-ului este teama de revocare sau posibilitatea de a fi scos de acolo de procurorii DNA, sustine. continuă pe B1

INVITAT DE SENATORUL ALDE DANIEL CATALIN ZAMFIR Mugur Isarescu - asteptat, astazi, la Comisia Economica din Senat

Dan Suciu, BNR: Pana sa mearga BNR la vreo Comisie in care sa vorbeasca de asa-zise abuzuri, ar trebui sa raspunda domnul Zamfir la acuzatia de abuz in serviciu pe care a ridicat-o un senator membru al Comisiei de Finante Banci pentru ca nu a respectat procedura de convocare * Consiliul Concurentei a declansat o analiza a nivelului ROBOR Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR) Mugur Isarescu este asteptat, astazi, la Comisia Economica, Industrii si Servicii din Senat, dupa ce a fost invitat de senatorul ALDE Daniel Catalin Zamfir ca sa discute despre raportul bancii centrale de la finalul anului trecut si despre modul in care este calculat indicele ROBOR.

Teorie surprinzatoare despre invitatia in Parlament refuzata de Mugur Isarescu: Sefului BNR ii e frica

Teorie exploziva despre invitatia in Parlament refuzata de guvernatorul Mugur Isarescu. Sefului Bancii Nationale ii este frica. Mugur Isarescu nu vrea sa fie nici revocat de Parlament, nici scos de DNA,.

Scandal fara precedent la audierea lui Mugur Isarescu in Parlament

Scandal fara precedent la audierea lui Mugur Isarescu in Parlament. Seful BNR ar trebui sa mearga marti, 29 ianuarie,pentru a da explicatii in Parlament despre calcularea indicelui.

BNRnu va participala discutia din Comisia Economica din Senat. Mugur Isarescu respingeinvitatia lui Daniel Zamfir

Reprezentantii BNR nu vor participa marti la discutia din Comisia Economica din Senat pentru ca este nevoie mai intai de o intalnire cu Ministerul de Finante in cadrul Comitetului National de Supraveghere.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1975 seconds )