Libnet.ro
UNICEF

14:30

Victor Ponta stie ce se va intampla dupa condamnarea liderului PSD: Se pregateste o MARE CRIZA legata de guvernare! Ma asteptam ca Dragnea sa ia 6 luni cu suspendare

B1 B1,
Victor Ponta stie ce se va intampla dupa condamnarea liderului PSD: Se pregateste o MARE CRIZA legata de guvernare! Ma asteptam ca Dragnea sa ia 6 luni cu suspendare

Fostul premier Victor Ponta pare sa stie ce se va intampla in Romania in perioada urmatoare. Potrivit acestuia, explozia cursului valutar, a indicelui ROBOR si evenimentele politice legate de condamnarea lui. continuă pe B1

Marian Vanghelie, DEZVALUIRI BOMBA dupa condamnarea liderului PSD: ACASA la Coldea au fost, pe 19 iunie, mai multi judecatori de la ICCJ. S-a discutat inclusiv dosarul lui Dragnea

Marian Vanghelie, fostul edil al sectorului 5 al Capitalei, a venit cu dezvaluiri incendiare despre intalnirile din casa fostului prim-adjunct al SRI, Florian Coldea. El sustine ca in data de 19 iunie mai multi j.

HEMORAGIE in PSD! Olguta Vasilescu, dupa condamnarea lui Dragnea: Nu SANGEREAZA numai Liviu, SANGEREAZA partidul. Ce REGRET are ministrul cu privire la OUG 13

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, reactioneaza dupa condamnarea liderului PSD, Liviu Dragnea, la trei ani si jumatate de inchisoare in dosarul angajarilor fictive. Ea considera ca a fost o greseal.

Theodor Stolojan: Liviu Dragnea trebuie sa-si dea demisia. Dancila stie foarte bine cum sunt priviti la nivelul UE politicienii care au condamnari

Europarlamentarul PNL Theodor Stolojan reactioneaza dur dupa condamnarea liderului, PSD, Liviu Dragnea, la trei ani si jumatate de inchisoare in dosarul angajarilor fictive. Potrivit lui Stolojan, Liviu Dragnea .

Ponta, SOCAT de discutiile din PSD, dupa condamnarea lui Dragnea: S-au intors in timp, in decembrie 1989

Victor Ponta il ataca inca o data pe Liviu Dragnea, care i-a reunit de urgentaa pe liderii PSD, dupa condamnarea sa la 3 ani si 6 luni primita de seful PSd in dosarul angajarilor fictive. Seful PSD.

Victor Ponta: Liviu Dragnea trebuie sa se retraga daca il intereseaza soarta PSD, a Guvernului si a Romaniei

Victor Ponta are o reactie exploziva dupa condamnarea lui Liviu Dragnea in dosarul angaj[rilor fictive. Dandu-se exemplu personal, fostul premier ii cere demisia de onoare lui Dragnea din functia de.

Liviu Dragnea, prima reactie dupa condamnarea sa: Am fost tarat in acest dosar. Raman la conducerea PSD

Liviu Dragnea a avut prima reactie dupa condamnarea sa. Vreau sa va spun cateva lucruri in seara asta. Sunt informatii pe care publicul e bine sa le stie, a spus el, vineri seara. Eu am fost.

Reactia Gabrielei Firea in urma condamnarii liderului PSD:Acum se simte miros de sange politic

Primarul Capitalei, Gabriele Firea, a reactionat si ea, joi seara, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea la inchisoare cu executare, ea sustinand ca PSD va rezista tuturor presiunilor, isi va duce la capat mandatul incredintat de romani si va pune in aplicare Programul de Guvernare.

PSD se reuneste intr-o sedinta exploziva, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea

00 - Este ora la care PSD se reuneste intr-o sedinta exploziva, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea. Sunt trei puncte pe ordinea de zi, potrivit unor surse, iar cel mai dur se refera la inceperea.

Basescu, dupa condamnarea lui Dragnea:La PSD n-aveti decat sa faceti ce vreti, dar, din a treia functie in stat, trebuie sa pleci acum!

Fostul presedinte Traian Basescu a reactionat joi imediat dupa ce liderul PSD Liviu Dragnea a fost condamnat in prima instanta la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare pentru instigare la abuz in serviciu. Astfel, liderul PMP a scris, intr-o postare pe Facebook, ca o condamnare penala definitiva si alta in prima instanta nu il mai pot lasa pe acesta in functia de Presedinte al Camerei Deputatilor.

Mai multe companii promit clientilor reduceri dupa condamnarea lui Liviu Dragnea in prima instanta

Mai multe companii din Romania promit clientilor reduceri dupa condamnarea, in prima instanta, a presedintelui PSD, Liviu Dragnea, la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in dosarul DGASPC Teleorman. O agentie de turism ofera o reducere de 3,6%.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )