Libnet.ro
UNICEF

10:30

Iohannis, sanse mari de a fi primul presedinte care nu macelareste limba engleza: Vezi cum vorbeau Iliescu, Constantinescu si Basescu (VIDEO)

B1 B1,
Iohannis, sanse mari de a fi primul presedinte care nu macelareste limba engleza: Vezi cum vorbeau Iliescu, Constantinescu si Basescu (VIDEO)

Jurnalistii de la Gandul au facut o trecere in revista a fostilor presedinti romani si relatia lor cu limba engleza. Astfel, portretul robot al sefilor de stat din istoria moderna a Romaniei, privind din. continuă pe B1

Tudor Gheorghe: Ce blestem pe noi, sa avem un presedinte care chinuie limba engleza si acum dam de unul care chinuie limba romana?

Rapsodul Tudor Gheorghe 69 de ani) a afirmat, in cadrul unei conferinte sustinute inaintea unui concert la Roman, ca romanii au fost martorii unei mari manipulari in timpul alegerilor prezidentiale 2014 si au dat peste un presedinte care chinuie limba romana, precizand totusi ca are toata stima pentru presedintele ales Klaus Iohannis, desi in campania electorala l-a sustinut pe candidatul PSD, Victor Ponta, scrie Adevarul, citand activenews. ro.

Tudor Gheorghe: Ce blestem pe noi, dupa un presedinte care chinuie limba engleza, avem unul care chinuie limba romana

Romanii au fost martorii unei mari manipulari in timpul Alegerilor prezidentiale 2014 si au dat peste un presedinte care chinuie limba romana, a afirmat cantaretul Tudor Gheorghe, in cadrul unei.

Tudor Gheorghe, in concert: Ce blestem pe noi, sa avem un presedinte care chinuie limba engleza si acum dam de unul care chinuie limba romana?

Rapsodul Tudor Gheorghe 69 de ani) a declarat ca romanii au fost martorii unei mari manipulari in timpul Alegerilor prezidentiale 2014 si au dat peste un presedinte care chinuie limba romana, precizand totusi ca are toata stima pentru presedintele ales Klaus Iohannis, desi in campania electorala l-a sustinut pe candidatul PSD, Victor Ponta, scrie activenews. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2412 seconds )