Libnet.ro
UNICEF

14:00

Cine este Adina Valean, noua propunere de comisar european din partea Romaniei

Antena3 Antena3,
Cine este Adina Valean, noua propunere de comisar european din partea Romaniei

Adina Valean este cel mai nou nume intrat pe deja lunga lista a variantelor de comisar european din partea Romaniei, dupa Rovana Plumb, Dan Nica ,Victor Negrescu si Siegfried Muresan. Practic, sefa Comisiei. continuă pe Antena3

Ludovic Orban: Guvernul va formula o noua propunere de comisar european (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat luni ca Executivul pe care il conduce va face o noua propunere de comisar european. noul nume va fi anuntat dupa consultari cu presedintele Klaus Iohannis, iar candidatul va fi.

Cine e Adina Valean, viitorul comisar european al Romaniei. Eurodeputat influent, sotia lui Crin Antonescu. A redus tarifele pentru traficul de net

Adina Valean, acceptata pentru functia de comisar european pe Transporturi, este europarlamentar inca din 2007. Portalul Votewatch. eu a plasat-o pe locul 4 in topul celor mai influenti europarlamentari in ultima legislatura. A fost vicepresedinte al Parlamentului European si a contribuit, in 2009, la diminuarea tarifelor pentru traficul de internet in regim de roaming. Este sotia lui Crin Antonescu.

Cine este noul comisar european al Romaniei. Adina Valean este sotia lui Crin Antonescu si are o influenta aparte la Bruxelles

Cine este Adina Valean, noul comisar european al Romaniei, acceptat de Ursula von der Leyen? Europarlamentarul PNL este sotia lui Crin Antonescu, fostul presedinte interimar al tarii, si are o influenta aparte la Bruxelles. Cine este Adina Valean, noul comisar european al Romaniei? Adina Valean 51 de ani),europarlamentar PNL si sotia lui Crin Antonescu, a .

Europarlamentarul Adina Valean, acceptata de catre presedintele Comisiei Europene pentru functia de comisar european Cine este Adina Valean - UPDATE

Europarlamentarul Adina Valean a fost acceptata de catre presedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, pentru functia de comisar european pentru Transporturi, au anuntat reprezentantii CE. Acestia precizeaza ca cei doi candidati propusi de Guvernul Orban - Adina Valean si Siegfried Muresan - au avut astazi interviuri cu presedintele ales al CE.

Presedintele CE Ursula von der Leyen a acceptat nominalizarea Adinei Valean pentru postul de comisar european

Presedintele CE Ursula von der Leyen a acceptat nominalizarea europarlamentarului PNL Adina Valean pentru postul de comisar european din partea Romaniei, Conform CE, atat Sigfried Muresan, cat si Adina Valean s-au descurcat bibe la interviuri, Preledintele ales al CE optand pentru Valean, prezentata drept un europarlamentar experimentat.

Surse. Adina Valean va fi comisarul european al Romaniei. Ursula von der Leyen a insistat pentru o femeie. Nu mai facem schimb de portofolii cu Ungaria

Adina Valean, europarlamentar PNL, e favorita pentru functia de comisar european din partea Romaniei, sustin surse diplomatice pentru Adevarul. Desi Siegfried Muresan parea sa aiba prima sansa, presedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a preferat o femeie, pentru a respecta criteriul egalitatii de gen. Romania va ramane cu portofoliul Transporturilor, nu va mai face schimb cu Ungaria, sustin sursele citate.

Siegfried Muresan ar putea fi noua propunere de comisar european

Dupa ce PSD a lansat mai multe propuneri eusuate, pentru postul de comisar euroipean, a venit randul.

Ce optiuni are Guvernul Orban pentru functia de comisar european. Romania ar putea face schimb cu Ungaria

Romania va face o noua propunere de comisar european - a patra - dupa caderea Guvernului Dancila. Siegfried Muresan este prima optiune pentru tandemul Ludovic Orban - Klaus Iohannis, sustin surse liberale pentru Adevarul. Romania ar putea face schimb de portofolii cu Ungaria. Adina Valean si Luminita Odobescu sunt variante de rezerva, ca urmare a cotei de gen.

Cine va fi comisarul european propus de Romania: Guvernul Orban are de ales intre Adina Valean si Siegfried Muresan Sefa Comisiei Europene ar lua decizia finala miercuri

Guvernul Orban are de ales intre eurodeputatii PNL Siegfried Muresan si Adina Valean pentru nominalizarea privind portofoliul de comisar european destinat Romaniei, care a ramas ultimul stat din UE fara un.

OFICIAL: Adina Valean a fost acceptata de Ursula von der Leyen pentru a fi comisar european din partea Romaniei

UPDATE:Reprezentanta Comisiei Europene la Bucurestia confirmat pentru B1. ro ca Adina Valean este propunerea acceptata de Ursula von der Leyen pentru a fi comisar european pentru Transporturi din partea.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )