Libnet.ro
UNICEF

16:30

Cristian Preda (PLUS): Presedintele Iohannis, perfect indreptatit sa trimita alte propuneri de comisar european. Am si doua sugestii Dancila i-ar fi propus pe Rovana Plumb si Dan Nica

B1 B1,
Cristian Preda (PLUS): Presedintele Iohannis, perfect indreptatit sa trimita alte propuneri de comisar european. Am si doua sugestii Dancila i-ar fi propus pe Rovana Plumb si Dan Nica

Fostul europarlamentar Cristian Preda, actual membru PLUS, considera ca presedintele Iohannis este perfect indreptatit sa trimita, la Bruxelles, alte propuneri pentru portofoliul de comisar european, si nu. continuă pe B1

Cristian Preda: Presedintele Iohannis poate folosi influenta de care dispune in PPE pentru a avea in CE o persoana cu care ne putem mandri

Fostul europarlamentar Cristian Preda, membru PLUS, spune ca presedintele Klaus Iohannis ar trebui sa trimita propriile propuneri de comisar european la Bruxelles si sa se foloseasca de influenta de care dispune in PPE pentru ca Romania sa aiba in Comisia Europeana o persoana cu care ne putem mandri, nu una de care sa ne fie rusine.

Rares Bogdan: Daca este reales, presedintele Iohannis va putea constitui o noua majoritate. Am putea avea anticipate chiar dupa 14 februarie Ce masura vrea prim-vicepresedintele PNL in Constitutie (VIDEO)

Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL, este increzator ca daca presedintele Iohannis va fi reales pentru un nou mandat, seful statului va putea constitui o noua majoritate parlamentara si, implicit, un nou.

Presedintele Iohannis merge joi la Consiliul National al PNL. Peste 3.500 de liberali sunt asteptati la Romexpo

Presedintele Iohannis va fi prezent, joi, la Consiliul National al PNL, care va avea loc la Romexpo, incepand cu ora 16:00, si la care vor participa peste 3. 500 de membri ai Partidului National Liberal,.

Dan Barna, dupa anuntul ca presedintele Iohannis va fi primit la Casa Alba: Eu merg in SUA, in septembrie Ce agenda are candidatul USR-PLUS pe taram american (VIDEO)

Dan Barna, candidatul Aliantei USR-PLUS la alegerile prezidentiale, a anuntat marti seara, in direct la B1TV, ca va merge in SUA, intre 21 si 28 septembrie, pentru diverse intalniri, dar si pentru forumul.

Presedintele Iohannis se va intalni pe 20 august cu presedintele SUA, Donald Trump

Presedintele Klaus Iohannis va efectua, pe 19 si 20 august, o vizita la Washington, la invitatia omologului american, Donald Trump, a precizat marti seara Administratia Prezidentiala, noteaza Agerpres.

Presedintele Iohannis, la Consiliul National al PNL: PSD a tradat votul oamenilor - esec economic, esec legislativ, esec in protejarea cetatenilor. Legi pentru infractori si bani pentru clientela (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, joi, la Consiliul National al PNL, ca PSD a tradat votul oamenilor, iar acest lucru se vede mai bine decat niciodata: esec economic, esec legislativ si esec politic. in.

Consiliul National al Partidului National Liberal se reuneste la Romexpo. Presedintele Iohannis, prezent la intrunire

Consiliul National al Partidului National Liberal se reuneste, joi, la Romexpo, presedintele Klaus Iohannis urmand sa participe la reuniune. La CN al liberalilor, care se va desfasura incepand cu ora.

Presedintele Iohannis se intalneste cu Donald Trump, la Casa Alba, pe 20 august

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni cu de Donald Trump, la Washington, pe 20 august, potrivit unui anunt publicat pe site-ul Casei Albe.

Presedintele Iohannis va fi primit de Donald Trump la Casa Alba. Evenimentul va avea loc pe 20 august (FOTO)

UPDATE: Administratia Prezidentiala a confirmat ca presedintele Iohannisva efectua, pe 19 si 20 august, o vizita la Washington, la invitatia omologului american, Donald Trump. Cu prilejul.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )