Libnet.ro
UNICEF

00:07

Eurodeputatul PNL Marian-Jean Marinescu: Cea mai buna miscare politica pentru Romania ar fi sa schimbe portofoliul din Comisia Europeana cu cel al Ungariei

B1 B1,
Eurodeputatul PNL Marian-Jean Marinescu: Cea mai buna miscare politica pentru Romania ar fi sa schimbe portofoliul din Comisia Europeana cu cel al Ungariei

Eurodeputatul liberal Marian-Jean Marinescu considera ca ce amai buna miscare a Guvernului, dupa scandalul cu Rovana Plumb de la Bruxelles, ar fi sa schimbe portofoliul din Comisia Europeana cu cel al. continuă pe B1

De ce pentru Romania schimbarea portofoliilor de comisar european cu Ungaria ar fi cea mai buna miscare politica - Eurodeputat: Privind relatiile lui Orban cu Putin nu ma uit foarte pozitiv la Moldova, Ucraina si Georgia

Romania ar putea chiar sa si piarda portofoliul de comisar european pe Transporturi daca guvernarea PSD nu trimite la Bruxelles un candidat credibil, dupa ce prima nominalizare - Rovana Plumb - a fost respinsa, a avertizat presedintele Iohannis. Mie nu mi-ar parea rau, spune europarlamentarul roman Marian-Jean Marinescu PNL, EPP). Cred ca cea mai buna miscare politica pentru Romania ar fi sa schimbe portofoliul cu Ungaria, a continuat acesta.

RETETA ZACUSCA de ciuperci. Cum faci cea mai buna zacusca de ciuperci pentru iarna! Secretul pe care trebuie sa-l stie orice gospodina

RETETA ZACUSCA de ciuperci. incearca o reteta de zacusca de ciuperci de iarna cu un gust deosebit si, in plus, rapid de preparat. RETETA ZACUSCA de ciuperci. Ingrediente pentru zacusca de.

Locuri de munca in octombrie: de ce este aceasta luna cea mai buna pentru candidati

Sezonalitatea are un impact important in gasirea jobului dorit, iar candidatii trebuie sa stie ca fiecare luna vine cu provocarile si oportunitatile ei pe piata muncii. Daca esti deja in cautarea unui job sau daca vrei sa incepi in luna octombrie, iata.

Iarna vine cu un virus gripal agresiv. Perioada cea mai buna pentru vaccinare, conform recomandarilor expertilor

Virusul gripal din acest sezon va fi mai periculos, asa ca medicii recomanda ca vaccinarea sa fie facuta cat mai din timp, inaintea de inceperea epidemiei.

Cea mai buna varza murata. Cata sare se adauga si cand se face prima pitroceala

Pusa la murat dupa reteta celebrului Radu Anton Romna, varza murata iese un deliciu. Regretatul gastronom ii invata pe romani cum sa acreasca varza pentru iarna, dar si ce condimente sa adauge pentru a iesi gustoasa.

Cea mai mare frica a Mariei Ciobanu. Nu vreau sa ma inmormanteze acolo!

Parcursul ni-l facem, sfarsitul ni-l stim, asa ca moartea nu e o surpriza pentru nimeni, lucru care ne lasa sa ne ingrijim de acest aspect, caci asa e randuiala. Despre acest subiect a vorbit si Maria Ciobanu. Care este cea mai mare frica a solistei de muzica populara? Maria Ciobanu, cea mai mare frica De .

Jyoti Kisange Amge este cea mai scunda femeie din lume, potrivit Cartii Recordurilor. Cati centimetri are in inaltime

Daca va intrebati cine mai detine in momentul de fata recordul mondial la capitolul inaltime, Jyoti Kisange Amge este cea care marcheaza o extrema. Cea mai scunda femeie din lume masoara doar cativa centimetri si e cunoscuta si datorita carierei in actorie. Jyoti Kisange Amge, cea mai scunda femeie din lume! Specialistii de la Cartea .

A murit Alagba la 344 de ani. Trupul ii va fi conservat. Era cea mai batrana broasca testoasa (VIDEO)

Alagba, o broasca testoasa uriasa considerata cea mai batrana din Africa, a decedat, la varsta de 344 de ani, la palatul regelui traditional din orasul nigerian Ogbomoso, Oba Jimoh Oyewunmi, a informat.

Romanii cheltuie aproape 1.600 lei in fiecare luna, cea mai mare parte pentru mancare, impozite si contributii

Datele publicate vineri de Institutul National de Statistica arata ca veniturile lunare medii ale fiecarui roman au fost, in cel de-al doilea trimestru, de1. 838 lei, din care cheltuiala medie lunara este de 1. 562 leipersoana. Cea mai mare parte din aceasta suma se duce pe mancare si bauturi nealcoolice, respectiv 34,2%, si alte 32,8% pe impozite si contributii.

Lenuta lucreaza de 25 de ani la Biblioteca Judeteana din Bacau, dar intr-o zi a trait cea mai mare umilinta. Seful a chemat-o la el in birou si i-a spus ceva ingrozitor: Oamenii cu adevarat mari nu se rusineaza. Replica directorului institutiei

Luminita lucreaza de 25 de ani la Biblioteca Judeteana din Bacau, dar intr-o zi a trait cea mai mare umilinta. Seful a chemat-o la el in birou si i-a zis ceva cumplit. Bibliotecara se pregatea a doua zi d.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2241 seconds )