Libnet.ro
UNICEF

01:05

Plati procesate catre beneficiari in valoare de 933 milioane euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Plati procesate catre beneficiari in valoare de 933 milioane euro

Platile procesate catre beneficiarii fondurilor europene se cifreaza, in prezent, la 933 milioane de euro iar valoarea liniilor de finantare deschise se ridica la 19 miliarde de euro, potrivit bilantului fostului ministru delegat pentru Fonduri Europene, Rovana Plumb. continuă pe Ziarul Bursa

Un angiograf nou, in valoare de doua milioane de euro, zace nefolosit de doi ani la Spitalul Urgenta din Galati

Motivul pentru care aparatul performant nu a fost pus in functiune este acela ca nicio autoritate a statului roman nu a prevazut fonduri pentru consumabilele necesare si pentru scolirea medicilor care-l vor utiliza.

Grupul Digi ia un imprumut pe termen scurt de 200 milioane euro

Digi Communications NV simbol bursier DIGI) a anuntat luni ca, pe 13 octombrie, RCS and RDS, impreuna cu subsidiara din Ungaria, DIGI Tavkozlesi es Szolgaltato Korlatolt Felel337;sseg369; Tarsasag Digi Kft. ), si Citibank N. , London Branch si ING Bank NV, au incheiat un imprumut pe termen scurt cu doua facilitati in valoare agregata de 200 milioane euro imprumut bridge 2017).

Grupul Digi a imprumutat 140 milioane euro pentru a finanta achizitia operatorului de telecomunicatii din Ungaria

RCS RDS si DIGI Tavkozlesi es Szolgaltato Korlatolt Felel337;sseg369; Tarsasag au contractat un imprumut de 200 milioane euro de la Citibank N. , London Branch si ING Bank N. , din care 60 milioane euro sunt destinate pentru scopuri generale corporative ale societatii.

Indicii BVB au inchis in teritoriu negativ, pe un rulaj de 6,7 milioane euro

Sase din indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu negativ sedinta de tranzactionare de astazi, lichiditatea totala fiind de 31 milioane de lei 6,75 milioane de euro), in crestere fata de rulajul inregistrat marti 5,2 milioane de euro).

Indicii BVB au inchis in teritoriu pozitiv, pe un rulaj de 5,2 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu negativ sedinta de tranzactionare de astazi, lichiditatea totala fiind de 23,98 milioane de lei 5,23 milioane de euro), in scadere fata de rulajul inregistrat luni 7,1 milioane de euro).

AFACEREA RO-NET, un nou DOSAR PENAL al procurorilor DIICOT! Prejudiciul este de peste 85 MILIOANE EURO

DIICOT au deschis dosar penal in cazul proiectului de 85,5 milioane de euro pentru implementarea retelei de Internet de mare viteza Ro-Net in zonele sarace ale Romaniei. Procurorii efectueaza.

Cinci indici BVB au inchis in teritoriu negativ, lichiditatea fiind de 7 milioane euro

Cinci din indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu negativ in prima sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de 32,54 milioane de lei 7,09 milioane de euro), in crestere fata de rulajul inregistrat vineri 5,02 milioane de euro).

Lucrarile la reteaua de fibra optica NetCity au fost reluate: Se estimeaza ca pana in 2020 reteaua se va dubla la peste 1800 kilometri, iar Primaria va incasa venituri anuale de peste doua milioane euro

Primaria Municipiului Bucuresti si Netcity Telecom si-au propus ca lucrarile la reteaua edilitara de fibra optica, finantata exclusiv de Netcity din fonduri private, sa continue intr-un ritm sustinut in 2017 si in anii urmatori, a anuntat luni NetCity Telecom, operatorul retelei subterane de fibra optica. Compania estimeaza ca pana in 2020 investitia privata va creste cu peste 30 milioane de euro, depasind la acel moment 70 milioane de euro, lungimea retelei urmand sa se dubleze la peste 1800 de kilometri, iar veniturile Primariei Bucuresti incasate din redevnta platita de NetCity telecom vor ajunge la peste 2 milioane de euro pe an.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )