Libnet.ro
UNICEF

25 Apr.

Premierul Dancila, despre fondurile europene: Au fost lansate apeluri de proiecte in valoare de 22 miliarde de euro

Antena3 Antena3,
Premierul Dancila, despre fondurile europene: Au fost lansate apeluri de proiecte in valoare de 22 miliarde de euro

Premierul Viorica Dancila a afirmat miercuri ca ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, a deblocat situatia in domeniu, precizand ca au fost lansate apeluri de proiecte in valoare de 22 de miliarde. continuă pe Antena3

Fondurile europene atrase de Romania au dus la majorarea PIB cu 13,6%

Fondurile europene atrase de Romania in primul deceniu de la aderare au avut ca impact majorarea Produsului Intern Brut cu 13,6% si au crescut cu 30% nivelul investitiilor pana in 2016, informeaza un comunicat al Ministerului Fondurilor Europene. Potrivit sursei citate, fondurile europene intrate in Romania depasesc 46 de miliarde de euro, din care numai in perioada actuala de programare aproape 10 miliarde.

Dancila, despre plata salariilor in avans: Va rog, domnilor ministri, sa iesiti sa clarificati de urgenta, pentru ca trebuie sa avem o informare corecta a cetatenilor

Premierul Viorica Dancila le-a cerut ministrilor, miercuri, la inceputul sedintei de Guvern, sa iasa public si sa explice situatii platii salariilor in avans.

Viorica Dancila, despre protocoalele cu SRI: Trebuie sa ajungem la un moment zero

Premierul Viorica Dancila a spus, marti, intrebata despre decescretizarea proctocoalelor intre Parchetul General si SRI, ca trebuie sa se ajunga la un moment zero, iar pentru sanatatea societatii si pentru cresterea increderii in institutiile statului trebuie sa vedem tot ce se intampla.

Prima explicatie a premierului Dancila despre Pilonul II de pensii, dupa taierea contributiilor

Ce spune premierul Viorica Dancila cu privire la reducerea contributiilor la Pilonul II de pensii, la o saptamana dupa ce romanii s-au trezit cu contributiile taiate. Tot astazi, Dancila va avea o intrevedere cu presedintele Klaus Iohannis si va ajunge.

Viorica Dancila, despre intalnirea cu Iohannis: Discutiile se vor axa pe salarizare, pe buget (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila si ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, se vor deplasa marti la Palatul Cotroceni pentru o intrevedere cu presedintele Klaus Iohannis. Salarizarea si bugetul vor principalele doua su.

Profesorii, PACALITI de premierul Dancila: SALARIILE, dupa Paste

Viorica Dancila a fost prinsa cu minciuna. Premierul a anuntat, marti, ca salariile bugetarilor vor fi platite inainte de Paste, dar nu si pensiile, pentru ca nu e timp pentru timparirea fluturasilor.

Premierul Dancila ii da sah presedintelui Klaus Iohannis: Sa publice stenograma discutiei de astazi

Premierul Viorica Dancila s-a declarat uimita de comunicatul transmis de Adminstratia Prezidentiala dupa intalnirea pe care a avut-o marti cu presedintele Klaus Iohannis, precizand ca cel mai bine ar fi.

Klaus Iohannis, dupa intalnirea cu premierul Dancila: Pe fondul unor politici fiscal-bugetare imprudente, exista riscul ca puterea de cumparare a romanilor sa scada in continuare

Presedintele Klaus Iohannis a atentionat marti, in cadrul unei intalniri cu premierul Viorica Dancila, ca pe fondul unor politici fiscal-bugetare imprudente si necorelate cu dinamica economica de ansamblu exista riscul ca puterea de cumparare a romanilor sa scada in continuare.

Premierul Dancila: Discutiile cu presedintele se vor axa pe salarizare, pe buget. Se pare ca nu au crescut salariile peste tot. Vom gasi solutii

Premierul Viorica Dancila a spus, marti, la manifestarile de Ziua Jandermeriei, ca va merge la intalnirea cu presedintele Klaus Iohannis pentru ca asa i se pare firesc si pentru ca vrea sa aiba o colaborare buna cu acesta, iar discutiile vor avea ca tema salarizarea si bugetul.

Premierul Dancila: Tuturor romanilor le urez sanatate, liniste si sa se bucure alaturi de familie

Premiorul Viorica Dancila le-a transmis, duminica, romanilor sanatate, liniste si sa se bucure alaturi de familie si de toti cei dragi de spiritul sfant al acestei zile, fie ca sarbatoresc.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 25 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )