Libnet.ro
UNICEF

17:15

Rovana Plumb, despre CEx al PSD: Au fost lacrimi de iubire

Adevărul Adevărul,
Rovana Plumb, despre CEx al PSD: Au fost lacrimi de iubire

Eurodeputatul Rovana Plumb a declarat miercuri ca demisia Vioricai Dancila de la conducerea Partidului Social Democrat nu a fost influentata de nimeni din organizatie si ca in Comitetul Executiv al partidului au curs lacrimi de iubire si lacrimi pentru ca s-a muncit enorm de mult si s-a pierdut la acest scor. continuă pe Adevărul

ROVANA PLUMB, DESPRE CEX AL PSD: Lacrimi de iubire si lacrimi pentru ca s-a muncit mult si, totusi, s-a pierdut la acest scor

Eurodeputatul Rovana Plumb a declarat ca demisia Vioricai Dancila de la conducerea Partidului Social Democrat nu a fost influentata de nimeni din organizatie si ca in Comitetul Executiv al partidului au curs lacrimi de iubire si lacrimi pentru ca s-a muncit enorm de mult si s-a pierdut la acest scor.

Rovana Plumb, dupa ce Gabriela Firea a plans in CEx: Lacrimi de iubire Ce spune eurodeputatul PSD despre zvonurile ca au pusi sa jure pe Biblie ca nu au luat bani de la stat

Eurodeputatul PSD Rovana Plumb sustine ca in Comitetul Executiv National de miercuri seara au fost lacrimi de iubire. Declaratia vine in contextul in care reuniunea social-democratilor a fost una extrem de.

Rovana Plumb da detalii din culisele CEX PSD care a produs demisia Vioricai

Rovana Plumb a declarat miercuri ca demisia Vioricai Dancila de la conducerea PSD nu a fost influent.

Rovana Plumb a declarat ca ea a fost cea care a propus ca Viorica Dancila sa preia sefia organizatiei de femei a PSD

Rovana Plumb a declarat ca ea a fost cea care a propus ca Viorica Dancila sa preia sefia organizatiei femeilor social-democrate. Ea a precizat ca Dancila este o persoana demna, care nu a trebuie sa fie convinsa sa demisioneze de la conducerea partidului.

Cei 10 baroni PSD care au fost umiliti de Iohannis la prezidentiale: Oprisan, Olguta Vasilescu si Firea, in topul rusinii

Mai multi lideri locali cu greutate au pierdut alegerile in judetele pe care le controleaza, potrivit datelor publicate de AEP. Viorica Dancila a incasat cele mai usturatoare infrangeri in judetele conduse de Marian Oprisan, Lia Olguta Vasilescu, Gabriela Firea, Dumitru Buzatu, Felix Stroe, Marcel Ciolacu, Rovana Plumb, Ionel Arsene, Dan Nica si Gabriel Zetea. Candidatul PSD s-a impus in numai cinci judete.

Radu Banciu, despre CEx-ul PSD: Este un puci regizat care nu-i face pe acesti indivizi altceva decat mai neplacuti. Un circ colosal (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre tensiunile din cadrul sedintei CEx a PSD. La ora transmiterii acestei stiri sunt anuntate, pe surse, demisiile celor mai.

Eugen Teodorovici, mesaj inainte de Cex: PSD nu trebuie sa dispara

PSD nu trebuie sa devina nici subiectul negatiei, nici obiectul distrugerii, doar pentru ca unii fie nu inteleg, fie nu pot obtine ceea ce vor cu orice pret, afirma Eugen Teodorovici intr-o postare pe.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )