Libnet.ro
UNICEF

10:31

Rovana Plumb, cu LACRIMI iN OCHI despre soarta lui Liviu Dragnea: Sunt om si asa am fost educata (VIDEO)

B1 B1,
Rovana Plumb, cu LACRIMI iN OCHI despre soarta lui Liviu Dragnea: Sunt om si asa am fost educata (VIDEO)

Rovana Plumb a declarat, vineri, cu lacrimi in ochi, ca Liviu Dragnea nu trebuie sa demisioneze din nicio functie dupa condamnarea primita in dosarul angajarilor fictive. Sunt foarte afectata. inainte de. continuă pe B1

Rovana Plumb, declaratie dupa condamnarea lui Liviu Dragnea: E inadmisibil sa sacrificam oameni si sa frangem destine pentru a satisface presiunile politice ale unora

Rovana Plumb a avut o prima reactie dupa ce Liviu Dragnea a fost condamnat la inchisoare. E o zi trista pentru noi toti, dar eu ii sunt alaturi lui Liviu Dragnea, eu si tot partidul. Liviu Dragnea.

Rovana Plumb, mesaj pentru CExN al PSD: Sustinere totala pentru Liviu Dragnea

Sustinere totala pentru presedintele PSD, Liviu Dragnea - este mesajul cu care vine in reuniunea Comitetului Executiv National CExN) al partidului presedintele organizatiei de femei a PSD, Rovana Plumb, in.

Rovana Plumb, inainte de sedinta PSD: Nu cred ca pot exista atitudini de cantec, de dans, fata de necazul unui om

Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, a declarat, inainte de sedinta Comitetului Executiv ca Liviu Dragnea nu trebuie sa demisioneze din nicio functie si faptul ca nu ii vine sa creada ca in prezent in politica sunt atitudini de cantec, de dans, fata de necazul unui om.

Premiera in Romania: Curtea Suprema vorbeste despre condamnarea lui Liviu Dragnea

Premiera in Romania: Curtea Suprema vorbeste despre condamnarea lui Liviu Dragnea. intr-un comunicat, Instanta Suprema scrie ca judecatorii sunt singurii in masura sa se pronunte asupra temeiniciei.

Ministrul Justitiei, despre condamnarea lui Liviu Dragnea: Judecatorii nu au tinut cont de decizia CCR. Nu ma pronunt asupra demisiei sale

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a declarat vineri ca judecatorii care au pronuntat condamnarea, in prima instanta a lui Liviu Dragnea, nu ar fi tinut cont de o decizie a Curtii Constitutionale, informeaza.

PRESA INTERNATIONALA, despre condamnarea lui Liviu Dragnea la inchisoare: O lovitura puternica la adresa ambitiilor liderului PSD de a ramane stapanul jocului pe scena politica

Este o solutie inexplicabila si poate fi considerata o decizie gresita. Sunt primele declaratii ale avocatului lui Liviu Dragnea dupa ce ce seful PSD a fost condamnat la trei ani si sase luni de inchisoare cu.

Mircea Badea, despre condamnarea lui Liviu Dragnea: Pentru mine nu a fost o surpriza

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat joi la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare in dosarul angajarilor fictive de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )