Libnet.ro
UNICEF

14:15

Rovana Plumb, propusa pentru o functie-cheie in PSD. Propunerea a fost facuta de Viorica Dancila

Antena3 Antena3,
Rovana Plumb, propusa pentru o functie-cheie in PSD. Propunerea a fost facuta de Viorica Dancila

Noul presedinte executiv al PSD, premierul Viorica Dancila, a anuntat, sambata, ca o sustine pe Rovana Plumb la sefia organizatiei de femei a partidului. Organizatia de femei este una dintre cele mai. continuă pe Antena3

Rovana Plumb, ELOGII pentru Liviu Dragnea: O spun de fiecare data. Cu ajutorul LUI atingem acest obiectiv de paritate

Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, care la acest moment este si vicepresedinte al Partidului Social Democrat PSD), il elogiaza pe seful sau de partid, Liviu Dragnea, despre care spune ca este un.

Viorica Dancila o propune pe Rovana Plumb sa preia presedintia Organizatiei de femei a PSD

Viorica Dancila a anuntat sambata ca o propune pe Rovana Plumb pentru functia de presedinte al Organizatiei de femei a PSD. Organizatia de femei este o organizatie la care tin foarte mult si.

Rovana Plumb va fi sefa femeilor din PSD, dupa ce Viorica Dancila a fost aleasa presedinte executiv

Noul presedinte executiv al PSD, premierul Viorica Dancila, a anuntat, sambata, ca o sustine pe Rova.

Termenul de depunere a candidaturilor pentru Congresul PSD expira astazi la ora 16:00

Termenul de depunere a candidaturilor pentru Congresul PSD expira astazi, la ora 16:00. Majoritatea organizatiilor judetene ale PSD si-au desemnat candidatii pentru functiile de conducere din partid, care vor fi votati la Congresul Extraordinar din 10 martie, scrie News. ro.

Termenul de depunere a candidaturilor pentru Congresul PSD expira astazi la ora 16:00

ACTUALIZARE 14:35 Codrin Stefanescu: imi depun candidatura pentru secretar general, in conditiile in care nu stiu daca pot intra in sala de Congres Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat, astazi, inainte de a intra in sediul central al partidului, ca a venit pentru a-si depune candidatura pentru functia de secretar general al partidului, dar afirma ca nu stie daca va fi lasat sa intre in sala la Congresul de sambata, informeaza News. ro. ------ *ACTUALIZARE 14:10 Ecaterina Andonescu si-a depus candidatura pentru functia de presedinte executiv al PSD. ------ Termenul de depunere a candidaturilor pentru Congresul PSD expira astazi, la ora 16:00. Majoritatea organizatiilor judetene ale PSD si-au desemnat candidatii pentru functiile de conducere din partid, care vor fi votati la Congresul Extraordinar din 10 martie, scrie News. ro.

Zeci de sustinatori, adusi cu autocarele pentru Congresul PSD: E treaba lor ce se intampla aici. Noi am venit sa ii aplaudam

Zeci de persoane au fost aduse cu autocarele sambata dimineata la Sala Palatului. Oamenii au venit sa sustina Partidul Social Democrat la Congresul extraordinar. Cei mai multi dintre ei nici nu cunosc.

Calin Popescu Tariceanu, prezent la Congresul PSD: Cuma fost primit liderul ALDE

Calin Popescu Tariceanu, liderul ALDE, a ajuns sambata, in jurul orei 11, la Sala Palatului, acolo unde se desfasoara Congresul PSD. Presedintele ALDE a fost primit cu aplauze de delegatii si.

Astrologul Camelia Patrascanu, vesti proaste pentru liderii PSD

Va fi foarte interesant de vazut ce se va intampla cu deciziile luate la Congresul PSD pentru ca din punct de vedere al planetelor si al asezarii acestora conjuctura nu este foarte avantajoasa. Mai multe.

Restrictii de trafic pe mai multe artere din centrul Bucurestiului, pentru Congresul PSD

Circulatia pe mai multe artere din Capitala va fi restrictionata sambata, pana la ora 18,00, pentru .

Cum se fac jocurile pentru congresul PSD. Lista posibililor vicepresedinti

Fostul premier Mihai Tudose si organizatia PSD Bucuresti, condusa de Gabriela Firea, vor fi principa.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )