Libnet.ro
UNICEF

08:15

Rovana Plumb:PSD trebuie sa convoace cat mai rapid CExN pentru a transa lucrurile

Hotnews Hotnews,
 Rovana Plumb:PSD trebuie sa convoace cat mai rapid CExN pentru a transa lucrurile

Rovana Plumb, vicepresedinte PSD, a cerut si ea, la fel ca Gabriela Firea si alti lideri ai partidului, convocarea cat mai urgenta a Comitetului Executiv National al formatiunii, Plumb spunand ca este nevoie sa se transeze lucrurile. continuă pe Hotnews

Senatorul Claudiu Manda: Consider ca trebuie convocat cat mai repede Comitetul Executiv National al PSD

Senatorul PSD Claudiu Manda considera ca trebuie convocat cat mai repede Comitetul Executiv National al PSD, argumentul sau fiind ca situatia din ultimele zile nu poate astepta pana la CExN de la Iasi, informeaza news. ro.

Primarul General al Capitalei cere intrunirea urgenta a CEx

ACTUALIZARE 11:50 Rovana Plumb: PSD trebuie sa convoace cat mai rapid CExN pentru a transa lucrurile si pentru a ne intoarce la o stare de calm si predictibilitate Vicepresedintele PSD Rovana Plumb se alatura si ea liderilor PSD care cer convocarea rapida a Consiliului Executiv National CExN) al partidului, pentru a transa lucrurile si pentru a ne intoarce la o stare de calm si predictibilitate. ---- *ACTUALIZARE 11:35 Senatorul Claudiu Manda, presedintele Comisiei parlamentare de control a activitatii SRI, cere si el convocarea CEx. --- Primarul Capitalei Gabriela Firea solicita intrunirea urgenta a Comitetului Executiv National CEx) al PSD pentru a transa criza politica intrucat a avut drept reactie organica incetinirea motoarelor administratiei centrale si locale.

Mai multi lideri importanti ai PSD au cerut intrunirea de urgenta a Comitetului Executiv

ACTUALIZARE 12:25 Ecaterina Andronescu vrea si ea convocarea de urgenta a CEx al PSD Vicepresedintele PSD Ecaterina Andronescu sustine si ea convocarea de urgenta a Consiliului Executiv National al PSD. ----- *ACTUALIZARE 11:50 Rovana Plumb: PSD trebuie sa convoace cat mai rapid CExN pentru a transa lucrurile si pentru a ne intoarce la o stare de calm si predictibilitate ---- *ACTUALIZARE 11:35 Senatorul Claudiu Manda, presedintele Comisiei parlamentare de control a activitatii SRI, cere si el convocarea CEx. --- Primarul Capitalei Gabriela Firea solicita intrunirea urgenta a Comitetului Executiv National CEx) al PSD pentru a transa criza politica intrucat a avut drept reactie organica incetinirea motoarelor administratiei centrale si locale.

Gabriela Firea si Rovana Plumb: Trebuie convocat urgent CExN al PSD pentru a transa criza politica

Vicepresedintii PSD Gabriela Firea si Rovana Plumb au mentionat, pe paginile lor de socializare, ca trebuie convocat urgent Comitetul Executiv National CExN) al partidului, pentru transarea actualei crize politice, conform Agerpres .

Avem nevoie de o sustinere cat mai puternica a scolii din partea clasei politice

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, cu ocazia decorarii unor unitati de invatamant, ca avem nevoie, din nou, de spiritul lui Spiru Haret si de o sustinere cat mai puternica a scolii din partea clasei politice.

Iohannis: Avem nevoie de o sustinere cat mai puternica a scolii din partea clasei politice. Este necesara dezvoltarea educatiei in baza unei strategii pentru a evita haosul legislativ

Klaus Iohannis a declarat miercuri ca este necesara dezvoltarea educatiei in baza unei viziuni si a unei strategii pentru a evita haosul legislativ sau reformele care se anuleaza reciproc la cativa ani distanta, scrie Agerpres. Totodata, acesta a subliniat ca globalizarea ne obliga sa oferim elevilor nostri o pregatire comparabila cu cea existenta in tarile dezvoltate de pe mapamond si avem nevoie de o sustinere cat mai puternica a scolii din partea clasei politice.

Ecaterina Andronescu vrea si ea convocarea de urgenta a CEx al PSD: Trebuie sa transam lucrurile, ca sa nu grevam guvernarea

Vicepresedintele PSD Ecaterina Andronescu sustine si ea convocarea de urgenta a Consiliului Executiv National al PSD, considerand ca situatia trebuie transata rapid, pentru a nu fi grevata guvernarea. Ea spune ca s-ar fi asteptat ca in momentul aparitiei cazului politistului acuzat de pedofilie sa aiba loc o discutie intre premierul Mihai Tudose si ministrul Carmen Dan, care sa duca urgent la o ancheta, iar toti cei responsabili din Politie sa plece, transmite news. ro.

Claudiu Manda: Consider ca trebuie convocat cat mai repede Comitetul Executiv National al PSD. Situatia din ultimele zile nu poate astepta

Senatorul PSD Claudiu Manda considera ca trebuie convocat cat mai repede Comitetul Executiv National al PSD, argumentul sau fiind ca situatia din ultimele zile nu poate astepta pana la CExN de la Iasi.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2375 seconds )