Libnet.ro
UNICEF

21:32

Rovana Plumb, salvata de procurorii DNA, dupa ce PSD a schimbat geografia tarii. Cum au votat partidele

Adevărul Adevărul,
Rovana Plumb, salvata de procurorii DNA, dupa ce PSD a schimbat geografia tarii. Cum au votat partidele

Deputatii majoritatii PSD-ALDE au decis, ieri, ca Rovana Plumb nu poate fi anchetata in dosarul Belina. Deputatul PSD Eugen Nicolicea a sustinut ca insula Belina si bratul Pavel ale Dunarii au disparut, deci Rovana Plumb e nevinovata. continuă pe Adevărul

Parlamentul, lovitura pentru Tudose: Rovana Plumb, salvata din dosarul DNA de catre colegi

Dupa ce Mihai Tudose a cerut si a si obtinut demisia Rovanei Plumb din Guvern pe motiv ca e penala, PSD-istii din Parlament ii dau premierului o lovitura. Camera Deputatilor a respins in urma.

Parlamentul, lovitura pentru Tudose: Rovana Plumb, salvata din dosarul DNA de catre colegi (VIDEO)

Dupa ce Mihai Tudose a cerut si a si obtinut demisia Rovanei Plumb din Guvern pe motiv ca e penala, PSD-istii din Parlament ii dau premierului o lovitura. Camera Deputatilor a respins in urma.

Premiera: Pesedistii fac ancheta parlamentara in dosarul Rovanei Plumb, cercetata de DNA

Parlamentarii PSD speculeaza la maximum portitele din Regulament pentru a o ajuta pe Rovana Plumb, pentru care DNA a cerut urmarirea penala. Deputatii PSD vor sa faca propria ancheta si cer Parchetului sa le trimita documentele solicitate de avocatul Rovanei Plumb.

Lia Olguta Vasilescu si Doina Pana ar fi vrut sa demisioneze din Guvern in semn de solidaritate cu Sevil Shhaideh si Rovana Plumb, spune Gabriela Firea

Gabriela Firea, vicepresedinte al PSD si primarul Capitalei, a declarat luni la Romania TV ca alti doi ministri ar fi vrut sa demisioneze din Guvernul Tudose joi, la sedinta Comitetului Executiv a PSD, in semn de solidaritate cu Sevil Shhaideh si Rovana Plumb. Este vorba despre ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu si ministrul Apelor, Doina Pana.

Rovana Plumb, audiata la Comisia Juridica in vederea inceperii urmaririi penale in dosarul Belina: Am subliniat in mod expres ca sunt nevinovata

Rovana Plumb a declarat, imediat dupa iesirea de la Comisia parlamentata, ca nu exista niciun argument pentru a se incepe urmarirea penala impotriva ei.

Rovana Plumb dupa ce Camera Deputatilor a respins ridicarea imunitatii sale: Le multumesc colegilor care au aparat principiile fundamentale ale statului de drept si separatia puterilor in stat

Deputatul PSD Rovana Plumb le-a multumit, marti, colegilor sai din Parlament care au votat impotriva cererii DNA de incuviintare a urmaririi sale penale, sustinand ca acestia au aparat prin vot principiile fundamentale ale statului de drept . ) separatia puterilor in stat, potrivit Agerpres.

Rovana Plumb, asteptata la comisia juridica a Camerei

Ministrul demisionar al Fondurilor Europene, Rovana Plumb, este asteptata astazi la Comisia Juridica a Camerei Deputatilor pentru a fi audiata in vederea intocmirii avizului pentru cererea DNA de incepere a urmaririi penale, fiind acuzata de catre procurorii anticoruptie de complicitate la abuz in serviciu in dosarul in care Sevil Shhaideh este urmarita penal pentru trecerea ilegala a unor parti din Insula Belina si din Bratul Pavel din proprietatea statului in proprietatea judetului Teleorman si in administrarea CJ Teleorman, potrivit unei surse din presa.

Rovana Plumb, asteptata astazi la comisia juridica a Camerei pentru a fi audiata in vederea avizului de incepere a urmaririi penale

Ministrul demisionar, Rovana Plumb, este asteptata la Comisia Juridica a Camerei Deputatilor pentru a fi audiata in vederea intocmirii avizului pentru cererea DNA de incepere a urmaririi penale, fiind acuzata de catre procurorii anticoruptie de complicitate la abuz in serviciu in dosarul ce vizeaza trecerea ilegala a unor parti din Insula Belina si din Bratul Pavel din proprietatea statului in proprietatea judetului Teleorman.

Rovana Plumb il contrazice pe Mihai Tudose, care sustinuse ca ea si-a dat demisia dupa citarea la DNA: Nici vorba!

Rovana Plumb l-a contrazis vineri seara pe premierul Mihai Tudose, care spusese joi ca minsistrul fondurilor europene, impreuna cu vicepremierul Sevil Shhaideh au venit sa-si dea demisia imediat dupa ce au fost chemate la Directia Nationala Anticoruptie.

Rovana Plumb scapa de urmarirea penala in dosarul Belina. Primele declaratii ale fostului ministru, dupa votul din Camera Deputatilor

UPDATE: Deputatii au votat impotriva cererii DNA pentru inceperea urmaririi penale pe numele fostului ministru Rovana Plumb. Deputatii au votat cu 183 de voturi impotriva si 89.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )