Libnet.ro
UNICEF

01:05

VICTOR PONTA: Dancila stia de la mine ca nu are nicio sansa cu Rovana Plumb

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VICTOR PONTA: Dancila stia de la mine ca nu are nicio sansa cu Rovana Plumb

Presedinte Pro Romania, Victor Ponta, spune ca Viorica Dancila stia ca Rovana Plumb nu are nicio sansa sa devina comisar european si se intreaba daca a propus-o din prostie sau ca sa-i rupa gatul. Ponta spune ca propunerea Romaniei pentru functia de comisar european trebuie sa fie femeie, sa aiba experienta europeana si sa nu aiba probleme de integritate. continuă pe Ziarul Bursa

Ponta: Dancila stia de la mine ca nu are nicio sansa cu Rovana Plumb

Presedinte Pro Romania, Victor Ponta, spune ca Viorica Dancila stia ca Rovana Plumb nu are nicio san.

Victor Ponta ii da lectii Viorica Dancila, dupa decizia JURI in cazul Rovanei Plumb: Cum trebuie procedat daca vrei sa ai un succes pentru Romania

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, ii da lectii Vioricai Dancila, pe Facebook, dupa ce Rovana Plumb a fost respinsa definitiv pentru functia de comisar european. In anul 2014 am obtinut nominalizarea.

Victor Ponta: Viorica Dancila ramane un candidat ridicol pentru alegerile prezidentiale, cu tot sprijinul institutiilor statului si al coruptilor

Victor Ponta, liderul Pro Romania, a afirmat, sambata, ca Viorica Dancila, propunerea PSD pentru alegerile prezidentiale din noiembrie, ramane un candidat ridicol, cu toti banii, dar si cu.

VICTOR PONTA: Rovana Plumb a ramas si fara bani si fara functie

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, spune ca respingerea candidaturii Rovanei Plumb pentru functia de comisar european este un esec personal al premierului Viorica Dancila, afirmand ca Rovana Plumb a ramas si fara bani si fara functie.

Victor Ponta anunta pozitia Pro Romania la motiunea de cenzura: Nu vom vota pentru un alt guvern incompetent

Victor Ponta a anuntat, marti, ca parlamentarii Pro Romania vor vota pentru schimbarea Guvernului Dancila, insa nu vor mai gira pentru un alt guvern incompetent, intr-un mesaj postat pe pagina sa de.

Victor Ponta: De problemele de finante ale tarii inca se mai ocupa Darius Valcov. Domnul Valcov e acolo

Desi probabil a nu mai are functia oficiala, Darius Valcov inca se mai ocupa de probleme de finante ale tarii, a declarat presedintele Pro Romania, Victor Ponta, in cadrul unei emisiuni televizate luni.

Victor Ponta: Dupa ce trece motiunea de cenzura, optiunea noastra e un guvern de centru-stanga. Nu il votez pe Orban premier

Presedintele PRO Romania, Victor Ponta, a declarat marti ca nu va vota un guvern cu premier Ludovic Orban, precizand ca, dupa adoptarea motiunii de cenzura, optiunea sa este pentru un guvern de centru-stanga,.

Victor Ponta: Fifor urmeaza sa aiba o operatie de sex si sa plece la Bruxelles in calitate de candidat femeie al PSD

Victor Ponta a declarat marti , dupa ce numele lui Mihai Fifor a fost vehiculat ca varianta de comisar european, ca Romania trebuie sa propuna un candidat femeie. Liderul Pro Romania a si glumit pe aceasta tema.

Fostul consilier pe securitate nationala al lui Trump spune ca regimul nord-coreean nu are nicio intentie sa renunte la arsenalul nuclear

Coreea de Nord nu are nicio intentie sa renunte la arsenalul sau nuclear, a declarat John Bolton, fost consilier prezidential pentru Securitate Nationala, demis de presedintele Donald Trump pe fondul unor divergente, relateaza Mediafax citand agentia de stiri Reuters.

Victor Ponta, reactie dupa ce candidatura Rovanei Plumb a fost respinsa: Cum trebuie procedat daca vrei sa ai un succes pentru Romania

Victor Ponta reactioneaza dupa ce Comisia juridica din PE a decis luni ca Rovana Plumb nu este potrivita pentru postul de comisar european. In anul 2014 am obtinut nominalizarea Corinei Cretu pentru.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )