Libnet.ro
UNICEF

23:15

Viorica Dancila o propune pe Rovana Plumb sa preia presedintia Organizatiei de femei a PSD

B1 B1,
Viorica Dancila o propune pe Rovana Plumb sa preia presedintia Organizatiei de femei a PSD

Viorica Dancila a anuntat sambata ca o propune pe Rovana Plumb pentru functia de presedinte al Organizatiei de femei a PSD. Organizatia de femei este o organizatie la care tin foarte mult si. continuă pe B1

Rovana Plumb, propusa pentru o functie-cheie in PSD. Propunerea a fost facuta de Viorica Dancila

Noul presedinte executiv al PSD, premierul Viorica Dancila, a anuntat, sambata, ca o sustine pe Rovana Plumb la sefia organizatiei de femei a partidului. Organizatia de femei este una dintre cele mai.

Rovana Plumb va fi sefa femeilor din PSD, dupa ce Viorica Dancila a fost aleasa presedinte executiv

Noul presedinte executiv al PSD, premierul Viorica Dancila, a anuntat, sambata, ca o sustine pe Rova.

Congres PSD: Organizatia PSD Bucuresti-Ilfov, condusa de Gabriela Firea, o sustine pe Viorica Dancila in functia de presedinte executiv/ Dancila declarase ca nu va candida pentru o functie la Congres

Organizatia regionalaPSD Bucuresti-Ilfov, condusa de Primarul General Gabriela Firea, a votat luni seara, in cadrul Biroului Permanent comun al organizatiei,sa o sustina pe premierul Viorica Dancila pentru functia de presedinte executiv al formatiunii, la congresul de sambata, functie ocupata in prezent de Niculae Badalau si pentru care doar deputatul Nicolae Banicioiu si-a anuntat in mod clar intentia de a candida. Decizia a fost luata in contextul in care si senatoarea Ecaterina Andronescu, membra in aceasta filiala a PSD, in prezent vicepresedinte PSD, ar intentiona sa candideze pentru aceasta functie, si ar avea teoretic nevoie de sustinerea organizatiei sale pentru a o face.

Rovana Plumb, ELOGII pentru Liviu Dragnea: O spun de fiecare data. Cu ajutorul LUI atingem acest obiectiv de paritate

Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, care la acest moment este si vicepresedinte al Partidului Social Democrat PSD), il elogiaza pe seful sau de partid, Liviu Dragnea, despre care spune ca este un.

Ce crede Mihaela Radulescu despre Viorica Dancila si miscarea metoo

Mihaela Radulescu si-a spus parerea despre prima femeie prim-ministru al Romaniei, Viorica Dancila, despre posibilitatea sa avem o femeie ca presedinte al tarii, dar si despre miscarea feminista metoo. Iata ce a declarat! .

CONGRES PSD: Viorica Dancila, aleasa presedinte executiv. Marian Neacsu va fi secretar general al partidului. Cine sunt noii vicepresedinti ai PSD (VIDEO)

PSD si-a ales, la Congresul de sambata, noua conducere. Premierul Viorica Dancila a fost aleasa presedinte executiv al partidului, iar Marian Neascu va fi noul secretar.

Congres PSD: Viorica Dancila, noul presedinte executiv al Partidului Social Democrat

Premierul Viorica Dancila este noul presedinte executiv al PSD, a decis sambata Congresul extraordinar al PSD, potrivit Agerpres .

Viorica Dancila a propus 100 de masuri pentru Anul Centenarului. Ce domenii sunt vizate (VIDEO)

Viorica Dancila a propus 100 de masuri pentru Anul Centenarului ce vizeaza, pe langa altele, justitia, finantele si sanatatea. De asemenea, premierul a tinut sa ii transmita si un mesaj presedintelui.

Viorica Dancila, la Congresul PSD: Pensia minima va fi de 775 lei, iar punctul de pensie 1775 lei, in 2020, adica dublu fata de momentul preluarii guvernarii

Viorica Dancila, a propus, in discursulde la Congresul PSD, unde candideaza pentru functia de presedinte executiv, 100 de masuri ce vor fi aplicate in acest an. Printre acestea se numara intrarea in vigoare a .

Badalau nu face COMPROMISURI: ii sustin pe Viorica Dancila si Marian Neacsu

Niculae Badalau, presedintele executiv al social-democratilor, a afirmat ca-i va sustine pe premierul Viorica Dancila si pe Marian Neacsu pentru functiile la care candideaza, adaugand ca nu face.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2413 seconds )