Libnet.ro
UNICEF

23:15

Delegatia USR PLUS in Parlamentul European se opune numirii Rovanei Plumb in functia de comisar european

Adevărul Adevărul,
Delegatia USR PLUS in Parlamentul European se opune numirii Rovanei Plumb in functia de comisar european

Delegatia USR PLUS in Parlamentul European se opune numirii Rovanei Plumb in functia de comisar european, propunere oficializata azi prin comunicatul transmis de noua presedinta aleasa a Comisiei Europene. continuă pe Adevărul

Delegatia USR-PLUS in Parlamentul European se opune numirii Rovanei Plumb in functia de comisar european: Guvernul PSD isi bate joc de aceasta demnitate publica europeana

Delegatia USR PLUS in Parlamentul European se opune numirii Rovanei Plumb in functia de comisar european, propunere oficializata azi prin comunicatul transmis de noua presedinta aleasa a Comisiei.

Delegatia USR PLUS in Parlamentul European se opune numirii Rovanei Plumb in functia de comisar european

Rovana Plumb nu respecta criteriile de integritate considerate esentiale de Alianta USR PLUS pentru postul de comisar european si nu are un parcurs profesional care sa o recomande pentru o asemenea pozitie, se arata intr-un comunicat al aliantei.

USR-PLUS se opune numirii Rovanei Plumb in functia de comisar european: Nu respecta criteriile de integritate si nu are un parcurs profesional care sa o recomande pentru o asemenea pozitie

Delegatia USR-PLUS in Parlamentul European se opune numirii Rovanei Plumb in functia de comisar european, anunta eurodeputata Clotilde Armand. Rovana Plumb nu respecta criteriile de integritate considerate.

USR-PLUS se vor opune in Parlamentul European numirii Rovanei Plumb drept comisar european

Delegatia USR-PLUS din Parlamentul European a transmis luni ca se opune numirii Rovanei Plumb in fun.

Sefa comisiei de buget din PE se opune numirii lui Ioan Mircea Pascu drept comisar european interimar, din cauza costurilor - un milion de euro fiecare, pentru cateva saptamani, fara responsabilitati specifice

Presedintele Comisiei pentru control bugetar CONT) din Parlamentul European PE), Monica Hohlmeier, i-a transmis o scrisoare presedintelui PE David Sassoli in care ii transmite ca nu ar trebui sa accepte numirea celor doi comisari interimari, printre care si Ioan Mircea Pascu, scrie Mediafax. Ea invoca faptul ca ar fi costuri de 2 milioane euro pentru ambii comisari.

Europarlamentarii USR-PLUS se opun numirii Rovanei Plumb in Comisia Europeana

Europarlamentarii USR-PLUS se opun numirii Rovanei Plumb in Comisia Europeana, sustinand ca aceasta nu corespunde criteriilor de integritate si si nu are un parcurs profesional care sa o recomande pentru o asemenea pozitie, se arata intr-un comunicat al Aliantei.

Alianta USR-PLUS propune un pact pentru declansarea alegerilor anticipate pe 6 iunie 2020, odata cu alegerile locale

Alianta USR-PLUS propune organizarea de alegeri anticipate odata cu alegerile locale, in data de 6 iunie a anului viitor, Alianta cerand presedintelui Klaus Iohannis, partidelor din opozitie si parlamentarilor sa semneze un pact in acest sens si anuntand ca parlamentarii USR sunt dispusi sa renunte la mandatele lor inainte de terminarea acestora.

Alianta USR-PLUS propune organizarea de alegeri anticipate in 6 iunie 2020

Alianta USR-PLUS propune organizarea de alegeri anticipate odata cu alegerile locale, in data de 6 i.

Dan Barna, prezidentiabilul USR-PLUS, invitat la interviurile HotNews.ro LIVE, luni, de la ora 18.00

Candidatul USR-PLUS la alegerile prezidentiale, Dan Barna, este invitatul interviurilor HotNews. ro LIVE, luni, de la ora 18. Interviul va fi transmis pe conturile de Facebook si YouTube ale HotNews. ro. Cititorii HotNews. ro ii pot pune intrebari invitatului, folosind sistemul de comentarii de la finalul articolului. Comentariile vor fi moderate, iar cele continand injurii sau atacuri la persoana nu vor fi aprobate.

PNL ii cere lui Dancila sa o retraga pe Rovana Plumb de pe lista comisarilor europeni. Orban: Actuala nominalizare are toate sansele sa fie respinsa in Parlamentul European

Presedintele PNL Ludovic Orban a somat-o, luni, pe Viorica Dancila sa retraga nominalizarea Rovanei Plumb din pozitia de comisar european, cat mai este timp, pentru a nu face Romania de rusine la nivelul UE.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )