Libnet.ro
UNICEF

01:05

Europarlamentarii USR-PLUS se opun numirii Rovanei Plumb in Comisia Europeana

Hotnews Hotnews,
 Europarlamentarii USR-PLUS se opun numirii Rovanei Plumb in Comisia Europeana

Europarlamentarii USR-PLUS se opun numirii Rovanei Plumb in Comisia Europeana, sustinand ca aceasta nu corespunde criteriilor de integritate si si nu are un parcurs profesional care sa o recomande pentru o asemenea pozitie, se arata intr-un comunicat al Aliantei. continuă pe Hotnews

Delegatia USR-PLUS in Parlamentul European se opune numirii Rovanei Plumb in functia de comisar european: Guvernul PSD isi bate joc de aceasta demnitate publica europeana

Delegatia USR PLUS in Parlamentul European se opune numirii Rovanei Plumb in functia de comisar european, propunere oficializata azi prin comunicatul transmis de noua presedinta aleasa a Comisiei.

USR-PLUS se opune numirii Rovanei Plumb in functia de comisar european: Nu respecta criteriile de integritate si nu are un parcurs profesional care sa o recomande pentru o asemenea pozitie

Delegatia USR-PLUS in Parlamentul European se opune numirii Rovanei Plumb in functia de comisar european, anunta eurodeputata Clotilde Armand. Rovana Plumb nu respecta criteriile de integritate considerate.

USR-PLUS se vor opune in Parlamentul European numirii Rovanei Plumb drept comisar european

Delegatia USR-PLUS din Parlamentul European a transmis luni ca se opune numirii Rovanei Plumb in fun.

Delegatia USR PLUS in Parlamentul European se opune numirii Rovanei Plumb in functia de comisar european

Delegatia USR PLUS in Parlamentul European se opune numirii Rovanei Plumb in functia de comisar european, propunere oficializata azi prin comunicatul transmis de noua presedinta aleasa a Comisiei Europene.

Delegatia USR PLUS in Parlamentul European se opune numirii Rovanei Plumb in functia de comisar european

Rovana Plumb nu respecta criteriile de integritate considerate esentiale de Alianta USR PLUS pentru postul de comisar european si nu are un parcurs profesional care sa o recomande pentru o asemenea pozitie, se arata intr-un comunicat al aliantei.

Sigfried Muresan, despre nominalizarea Rovanei Plumb: Lucrul cel mai important la care trebuie sa ne uitam este daca a reusit Viorica Dancila sa obtina pentru Romania o pozitie de vicepresedinte (VIDEO)

Europarlamentarul PNL Siegfried Muresan a atras atentia, in emisiunea Buna, Romania de pe B1TV, ca in ciuda anuntului ca Rovana Plumb a fost acceptata de von der Leyen pentru functia de comisar european din.

Dancila cere tuturor europarlamentarilor romani sa sustina candidatura Rovanei Plumb: Este in interesul Romaniei

Premierul Viorica Dancila a cerut luni seara, tuturor europarlamentarilor sa sustina candidatura Rovanei Plumb pentru functia de comisar european, acest lucru fiind in interesul Romaniei. Cred ca mesajul de unitate trebuie sa fie cel care trebuie avut in vedere in perioada urmatoare, a spus Dancila.

Rares Bogdan dezvaluie TROCUL inacceptabil intre PSD cu UNGARIA pentru votarea Rovanei Plumb: Dancila sa nu mai faca tranzactii pe seama cetatenilor ei!

Europarlamentarul liberal Rares Bogdan transmite un mesaj extrem de dura la adresa Executivului Dancila, dup nominalizarea Rovanei Plumb pentru functia de comisar european. PNL-istul o acuza Guvernul PSD de.

Ludovic Orban: ii cerem Vioricai Dancila sa retraga nominalizarea Rovanei Plumb pentru a nu face Romania de rusine. Sefa Comisiei a cerut alta nominalizare

Presedintele PNL Ludovic Orban i-a cerut, luni, Vioricai Dancila sa retraga nominalizarea Rovanei Plumb din pozitia de comisar european, cat mai este timp, pentru a nu face Romania de rusine la nivelul UE.

Ludovic Orban: Viorica Dancila sa retraga nominalizarea Rovanei Plumb, cat mai e timp, pentru a nu face Romania de rusine la nivelul UE

Premierul Vasilica Viorica Dancila inca mai poate retrage propunerea de comisar european in persoana Rovanei Plumb, astfel incat sa nu faca Romania de rusine in Parlamentul European, transmite Ludovic Orban,.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2226 seconds )