Libnet.ro
UNICEF

13:30

USR-PLUS se opune numirii Rovanei Plumb in functia de comisar european: Nu respecta criteriile de integritate si nu are un parcurs profesional care sa o recomande pentru o asemenea pozitie

B1 B1,
USR-PLUS se opune numirii Rovanei Plumb in functia de comisar european: Nu respecta criteriile de integritate si nu are un parcurs profesional care sa o recomande pentru o asemenea pozitie

Delegatia USR-PLUS in Parlamentul European se opune numirii Rovanei Plumb in functia de comisar european, anunta eurodeputata Clotilde Armand. Rovana Plumb nu respecta criteriile de integritate considerate. continuă pe B1

Delegatia USR PLUS in Parlamentul European se opune numirii Rovanei Plumb in functia de comisar european

Delegatia USR PLUS in Parlamentul European se opune numirii Rovanei Plumb in functia de comisar european, propunere oficializata azi prin comunicatul transmis de noua presedinta aleasa a Comisiei Europene.

Delegatia USR-PLUS in Parlamentul European se opune numirii Rovanei Plumb in functia de comisar european: Guvernul PSD isi bate joc de aceasta demnitate publica europeana

Delegatia USR PLUS in Parlamentul European se opune numirii Rovanei Plumb in functia de comisar european, propunere oficializata azi prin comunicatul transmis de noua presedinta aleasa a Comisiei.

Delegatia USR PLUS in Parlamentul European se opune numirii Rovanei Plumb in functia de comisar european

Rovana Plumb nu respecta criteriile de integritate considerate esentiale de Alianta USR PLUS pentru postul de comisar european si nu are un parcurs profesional care sa o recomande pentru o asemenea pozitie, se arata intr-un comunicat al aliantei.

USR-PLUS se vor opune in Parlamentul European numirii Rovanei Plumb drept comisar european

Delegatia USR-PLUS din Parlamentul European a transmis luni ca se opune numirii Rovanei Plumb in fun.

Viorica Dancila, dupa ce Rovana Plumb a fost acceptata pentru functia de comisar european: E o reusita pentru Romania

Premierul Viorica Dancila a declarat, luni, ca acceptarea Rovanei Plumb pentru functia de comisar euroopean in echipa Ursula von der Leyen ar fi dovada si expresia increderii pe care Bruxelles-ul o are in Romania.

Europarlamentarii USR-PLUS se opun numirii Rovanei Plumb in Comisia Europeana

Europarlamentarii USR-PLUS se opun numirii Rovanei Plumb in Comisia Europeana, sustinand ca aceasta nu corespunde criteriilor de integritate si si nu are un parcurs profesional care sa o recomande pentru o asemenea pozitie, se arata intr-un comunicat al Aliantei.

Decizie de ultima ora! Rovana Plumb, desemnata comisar european

Presedintele desemnat al Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a anuntat luni lista completa a comisarilor acceptati. Rovana Plumb este trecuta pe lista din partea Romaniei, conform unui comunicat al Comisiei. Oficialul astepta ca Roma sa isi prezinte candidatul pentru postul de comisar european care ii revine inainte de a decide compozitia noului Executiv al .

Rovana Plumb, despre nominalizarea in functia de comisar european: ii multumesc in mod deosebit Vioricai Dancila

Ursula von der Leyen a anuntat luni ca a acceptat-o pe Rovana Plumb pentru postul de comisar european din partea Romaniei, urmand ca aceasta sa fie intervievata de o comisie speciala a Parlamentului European. Rovana Plumb a transmis apoi intr-un comunicat ca este onorata de nominalizare si i-a multumit premierului Viorica Dancila pentru sustinere, precum si lui Dan Nica pentru fair play-ul aratat.

Rovana Plumb, nominalizata comisar european: Ma simt deosebit de mandra. ii multumesc Vioricai Dancila pentru sustinerea acordata

Europarlamentarul PSD Rovana Plumb a declarat, luni, ca se simte onorata ca figureaza pe lista comisarilor europeni anuntata de presedintele desemnat al Comisiei Europene,Ursula von der Leyen. Este o.

Rovana Plumb, acceptata pentru postul de comisar european

Rovana Plumb e oficial comisar european. A fost acceptata deUrsula von der Leyen. Audierile au decurs foarte bine. Atat Rovana Plumb, cat si Dan Nica, au fost fata in fata cuUrsula von der L.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )