Libnet.ro
UNICEF

15:30

Calin Popescu Tariceanu sustine Guvernul Orban: Ne-am inteles pe cele 12 conditii si cerinte pe care ALDE le-a formulat

Antena3 Antena3,
Calin Popescu Tariceanu sustine Guvernul Orban: Ne-am inteles pe cele 12 conditii si cerinte pe care ALDE le-a formulat

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat marti, dupa cea de-a doua runda de negocieri cu premierul desemnat, ca va merge in Biroul Politic Executiv al partidului unde va sustine sa se dea votul. continuă pe Antena3

Calin Popescu Tariceanu sustine Guvernul Orban: Ne-am inteles pe cele 12 conditii si conditii pe care ALDE le-a formulat

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat marti, dupa cea de a doua runda de negocieri cu premierul desemnat, ca va merge in Biroul Politic Executiv al partidului unde va sustine sa se dea votul.

Calin Popescu Tariceanu sustine Guvernul Orban: Ne-am inteles pe cele 12 conditii

Calin Popescu Tariceanu anunta ca ALDE sustine Guvernul Orban: Am cazut de acord asupra tuturor celor 12 conditii

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, marti, dupa discutiile cu Ludovic Orban, ca formatiunea pe care o conduce va vota guvernul PNL. Pot sa va spun ca am cazut de acord asupra tuturor.

Ludovic Orban, negocieri de ultima ora pentru sustinerea Guvernului. Calin Popescu Tariceanu nu vrea desfiintarea Sectiei Speciale

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a inceputmarti a doua runda de negocieri cu partidele parlamentare, dupa ce prima saptamana de discutii a liberalilor cu Opozitia a fost mai mult un esec, asta pentru.

Tariceanu anunta ca ALDE va sustine Guvernul propus de Orban

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a anuntat, marti, dupa discutiile cu premierul desemnat, Ludovic Orban, ca formatiunea va sustine Guvernul propus de acesta, care trebuie sa fie monocolor.

Tariceanu anunta ca ALDE va sustine Guvernul propus de Orban, monocolor

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a anuntat, marti, dupa discutiile cu premierul desemnat,.

Tariceanu: Guvernul Orban are sanse mari sa treaca, votam acest guvern conditionat!

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a afirmat, duminica seara, ca este increzator in sansele Guvernului Orban de a trece in Parlament deoarece criza politica din Romania nu trebuie.

Tariceanu considera ca Ludovic Orban s-a maturizat: A facut un exercitiu pe care nu este usor sa-l faca oricine

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, marti seara, ca Romania este intr-o criza politica, iar aceasta trebuie rezolvata cat mai repede. Tariceanu a precizat ca a fost placut surprins sa constate ca Ludovic Orban s-a maturizat si stie exact care sunt punctele critice pe care trebuie sa le gestioneze. A facut un exercitiu pe care nu este usor sa-l faca oricine, a spus Tariceanu.

Rares Bogdan, declaratia care ar putea dinamita Guvernul Orban

Prim-vicepresedintele PNL a declarat, marti seara, ca guvernul Orban va trece, ca toate lucrurile sunt in ordine, dar apoi prezina o serie intreaga de obiective pe care guvernul PNL le va face, dar pe care.

Dan Barna considera ca sunt sanse rezonabile ca Guvernul Orban sa fie investit de la inceput

Presedintele USR, Dan Barna, considera ca Guvernul Orban are sanse rezonabile de a fi investit de la inceput, dar a precizat ca pe lista de nume cu potentiali ministri care i-a fost prezentata se regaseste o persoana pe care USR nu o agreeaza, avand probleme de integritate. Se constituie o majoritate similara ca la motiune, mai mult sau mai putin, care pare ca poate obtine acel 233 de voturi necesar pentru investirea Guvernului, a spus Barna.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )