Libnet.ro
UNICEF

11:45

Ludovic Orban, despre cooptarea PMP la guvernare:Exista disponibilitate de a participa cu specialisti. Ne bazam pe mai mult de 250 de voturi

Adevărul Adevărul,
Ludovic Orban, despre cooptarea PMP la guvernare:Exista disponibilitate de a participa cu specialisti. Ne bazam pe mai mult de 250 de voturi

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a anuntat, dupa prima runda de negocieri cu PMP, ca formatiunea condusa de Eugen Tomac e dispusa sa participe la nou guvernare cu oameni. De asemenea, liderul PNL a precizat ca la votul de investitura ar putea avea peste 250 de voturi. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban, despre intrarea PMP la guvernare: Exista disponibilitatea de a-si pune la dispozitie specialistii. Vom stabili nivelul de implicare (VIDEO)

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a anuntat, miercuri, dupa negocierile cu PMP ca partidul condus de eugentomac este dispus sa intre la guvernare. Dupa discutia pozitiva cu deputatii din grupul.

Ce a scris Ludovic Orban despre sotia sa in declaratia de avere

Klaus Iohannis l-a desemnat, marti. premier pe liderul PNL Ludovic Orban. Desi Ludovic Orban este politican cu state vechi, despre sotia sa, Mihaela s-a vorbit foarte putin. Si asta pentru ca Mihaela Orban a.

Ludovic Orban, despre posibilitatea ca Ana Birchall sa ramana ministru al Justitiei: Nu am avut nicio discutie Eu stiu ca doamna Birchall e membru PSD

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni ca nu a avut nicio discutie cu Ana Birchall, in urma zvonurilor potrivit carora actualul ministru al Justitiei ar putea sa fie mentinut in functie.

Ludovic Orban, despre portofoliul Justitiei: Nu am discutat cu Ana Birchall Ce va face PNL cu Programul National de Dezvoltare Locala daca va ajunge la Palatul Victoria

Ludovic Orban, presedintele PNL, a anuntat, luni, ca nu a discutat cu Ana Birchall, pe fondul speculatiilor ca actualul ministru interimar al Justitiei va primi functia plina in viitorul cabinet.

Schita guvernului cu care Ludovic Orban intra in negocierile cu partidele

Liberalii vor sa vina in Parlament cu lista ministrilor noului guvern saptamana viitoare, miercuri sau joi. Pana atunci, Ludovic Orban va avea negocieri succesive cu partidele care au sustinut motiunea de cenzura, in discutii urmand a fi abordate si variantele pe care liberalii le-au pus pe hartie pentru noul Cabinet. Pe lista lui Orban, pentru fiecare minister sunt luate in calcul mai multe nume, iar in privinta cooptarii altor partide la guvernare varianta PMP are sanse reduse de vreme ce ALDE si UDMR si-au exprimat public opozitia.

TOMAC, DESPRE VOTUL PMP LA INVESTIREA NOULUI GUVERN: il vom stabili in grupul parlamentar al PMP

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat miercuri, dupa intalnirea cu premierul desemnat, Ludovic Orban, ca decizia privind votul de sustinere la investirea noului guvern va fi luata in cadrul structurilor politice ale partidului, mentionand insa ca a gasit deschidere la problemele pe care le-a ridicat in cadrul dialogului cu liderul liberal.

Azi avem premier. Presedintele Klaus Iohannis il va desemna pe Ludovic Orban. Pe cate voturi se bazeaza PNL

Klaus Iohannis va discuta azi, la Cotroceni, cu Ludovic Orban PNL), Kelemen Hunor UDMR) si Dan Barna USR), ultima etapa a consultarilor pentru desemnarea noului premier. Favorit este Ludovic Orban. insa liderul PNL nu are deocamdata majoritate parlamentara: ALDE, UDMR, PMP si USR vor vota un guvern liberal cu anumite conditii, insa fara ProRomania Ludovic Orban nu poate ajunge la Palatul Victoria. Cheia e din nou la Victor Ponta.

Ludovic Orban s-a intalnit cu Mugur Isarescu. Ce au discutat cei doi

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a avut o intrevedere luni dimineata cu guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu. Liderul liberal a spus ca a discutat cu Isarescu despre situatia economica si evaluarile care exista la nivelul BNR pe acest subiect.

Doua zile de consultari la Cotroceni pentru desemnarea premierului. Ludovic Orban merge la discutii marti, in aceeasi zi cu Barna si Kelemen

Presedintele PNL, Ludovic Orban, va participa marti la consultarile cu presedintele Klaus Iohannis, potrivit unor surse politice. Conform surselor politice, seful statului se va intalni luni cu presedintele Pro Romania, Victor Ponta, presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, presedintele PMP, Eugen Tomac, si cu reprezentantii minoritatilor nationale.

Ludovic Orban: Este nevoie de inlocuirea cat mai rapida a muribundului guvern Dancila. in fiecare zi comite fapte care, dupa parerea mea, reclama atentia DNA (VIDEO)

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat miercuri, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca respecta decizia celor de la USR de a nu participa la guvernare, insa conteaza pe sprijinul lor la votul.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )