Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban, dupa finalul audierilor din Parlament: PSD a distrus imaginea ministerelor, astfel ca nu mai are nicio legitimitate sa judece propunerile PNL

B1 B1,
Ludovic Orban, dupa finalul audierilor din Parlament: PSD a distrus imaginea ministerelor, astfel ca nu mai are nicio legitimitate sa judece propunerile PNL

Ludovic Orban, liderul PNL si premierul desemnat pentru formarea viitorului Guvern, a afirmat, miercuri seara, dupa a doua runda de audieri, ca ministrii guvernarilor PSD au distrus imaginea ministerelor si s-. continuă pe B1

Calendarul lui Ludovic Orban a fost respins in Parlament

Calendarul lui Ludovic Orban a fost respins in Parlament. Liderul PNL sustine ca cerut audierea ministrilor catre comsiile de specialitate marti si votul in plen sa se sustina miercuri. Am solicitat.

Marcel Ciolacu ii face propunere pentru Ludovic Orban, dupa respingerea a 3 ministri PNL in comisii

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu PSD), a declarat miercuri, ca Ludovic Orban ar trebui sa-i schimbe pe cei trei ministri respinsi in comisiile parlamentare: florin Citu, Violeta Alexandru si Io.

Ludovic Orban, dupa audierile ministrilor: in cele mai multe comisii nu s-a votat politic, ci efectiv dupa prestatia candidatilor Cum explica premierul desemnat avizul negativ in cazul lui Florin Citu

In cele mai multe comisii nu s-a votat politic, ci dupa prestatia candidatiulor, care au prezentat solutii si au fixat obiective benefice pentru Romania, a declarat Ludovic Orban, premierul desemnat de catre.

Ludovic Orban, dupa a treia tentativa a premierului demis de a nominaliza un comisar european: Asta mi se pare inca o obraznicie a doamnei Dancila

Ludovic Orban, premierul desemnat de presedintele Iohannis, a catalogat drept obraznicie tentativa primului-ministru demis Viorica Dancila de a face o a treia propunere de comisar european din partea.

Ludovic Orban: E o obraznicie din partea doamnei Dancila sa faca a treia propunere de comisar european

Premierul propus Ludovic Orban a facut declaratii dupa audierea ministrilor in Parlament. Orban a spus ca Dancila nu mai are in acest moment nicio calitate pentru a propune un comisar european. A fost.

Orban da asigurari: Guvernul trece sigur de votul din Parlament. Le vom arata cum se guverneaza responsabil o tara

Guvernul propus de PNL va trece cu siguranta de votul de investire care va avea loc luni in Parlament, a declarat miercuri premierul desemnat, Ludovic Orban, la finalul audierii ministrului propus pentru Munca,.

Ludovic Orban nu il va retrage pe Florin Citu din Guvern, in ciuda avizului negativ din comisii: A fost vot politic

Ludovic Orban a anuntat nu il va retrage pe Florin Citu, propunerea de la Ministerul de Finante, in ciuda avizului negativ de la comisiile reunite din Parlament. Mai mult, premierul desemnat considera ca avizu.

Ludovic Orban nu va retrage ministrii propusi care au primit vot negativ in comisii: Nu accept evaluarea PSD

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat miercuri ca nu va retrage ministrii propusi care au primit aviz negativ in cadrul audierilor din comisiile parlamentare deoarece nu accepta evaluarea pe care o fac parlamentari PSD precum Lia Olguta Vasilescu sau Radulescu Mitraliera.

UPDATE: Ludovic Orban spune ca are 225 de voturi si angajamente de la cel putin 9 parlamentari Sunt necesare 233 de voturi in Parlament pentru ca Guvernul PNL sa fie investit

Ludovic Orban spune ca are asigurate voturile a 225 de parlamentari si mai are angajamente de vot din partea a cel putin 9 parlamentari, ceea ce inseamna 234 de voturi, in conditiile in care sunt necesare 233 de voturi pentru ca Executivul sa treaca. Premierul desemnat a declarat, duminica seara, ca vor continua discutiile inclusiv cu parlamentarii Pro Romania, pentru a-i convinge sa asigure cvorumul la sedinta de investire, mai ales ca PSD a anuntat un boicot. Birourile permanente ale Camerei Deputatilor si Senatului se vor reuni luni pentru a stabili calendarul de investire, iar Orban a cerut permisiunea de a fi prezent la aceasta sedinta. Orban, catre parlamentarii PSD: Daca incearca sa boicoteze cvorumul, se fac de ras. ii indemn sa respecte normele bunului simt.

Ludovic Orban a facut o marturisire uluitoare la audierile din Parlament: Nu mi se pare normal. Este fake news

Ludovic Orban a facut o marturisire uluitoare la audierile din Parlament: una e ce declara in spatiul public si alta este ce scrie in programul de guvernare. Acesta incerca sa vina cu clarificari dupa ce.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,252 seconds )