Libnet.ro
UNICEF

14:01

Ludovic Orban, o noua runda de negocieri cu Victor Ponta pentru sustinerea guvernului: Cand va fi prezentata lista ministrilor

B1 B1,
Ludovic Orban, o noua runda de negocieri cu Victor Ponta pentru sustinerea guvernului: Cand va fi prezentata lista ministrilor

Dupa mai bine de o saptamana de negocieri, incep sa se contureze sansele pentru investirea guvernului Orban. USR, ALDE si UDMR ar bate palma cu liberalii. Ramane, insa, de vazut hopul numit Pro. continuă pe B1

Guvernul Ludovic Orban, dupa ultimele negocieri. Cum arata lista de ministri si cand va fi votat noul Executiv

Premierul desemnat Ludovic Orban poarta ultimele discutii cu liderii partidelor politice cu privire la sustinerea noului Guvern. Liderul PNL are deja o lista cu propuneri de ministri, iar acestia vor fi audiati incepand cu data de 29 octombrie. Audierile se vor termina pe 31 octombrie, iar dupa cateva zile se va merge in Parlament pentru .

Detalii explozive de la negocierile lui Orban cu Pro Romania. Victor Ponta: Sunt dezamagit ca PNL se comporta exact ca Dancila - SURSE

Noi detalii explozive ies la iveala dupa negocierile lui Orban cu Pro Romania. Surse PNL sustin ca Victor Ponta ar fi cerut doua ministere la negocierile de miercuri, asta dupa ce saptamana trecuta solicita ca.

Ludovic Orban, dupa negocierile esuate cu Victor Ponta: Cine nu voteaza guvernul PNL este cu PSD si se face responsabil pentru pastrarea acestui Executiv! Sincer, nici nu mi-as dori sa guvernez alaturi de liderul Pro Romania (VIDEO)

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat, miercuri, dupa ce Victor Ponta a anuntat ca Pro Romania nu va vota Guvernul PNL, ca acesta se va face responsabil de pastrarea in fruntea Romaniei a.

Orban, dupa o noua runda de negocieri cu partidele: Sunt la fel de increzator ca in momentul desemnarii Cine nu voteaza guvernul PNL e complice la tot ce se intampla rau sub ramasitele guvernului PSD (VIDEO)

Ludovic Orban, premierul desemnat, este increzator ca Guvernul monocolor PNL va fi investit. Declaratiile au fost facute la finalul unei noi runde de negocieri cu liderii partidelor parlamentare care au contribuit.

VICTOR PONTA: Nu vom vota acest guvern al domnului Orban

Liderul Pro Romania Victor Ponta a anuntat miercuri,dupa intalnirea cu premierul desemnat Ludovic Orban, ca parlamentarii formatiunii nu vor vota noul guvern, pentru ca el nu crede in solutia unui Guvern fara majoritate parlamentara.

Premierul desemnat: Sincer, nici nu mi-as dori sa guvernez alaturi de Victor Ponta

Ludovic Orban, premierul desemnat pentru a forma un nou Guvern, a declarat ca nu se astepta sa ajunga la o intelegere cu Victor Ponta pentru sustinerea noii echipe guvernamentale si, mai mult, nici nu si-ar dori sa guverneze alaturi de acesta.

Pensionarea anticipata. Ludovic Orban e dispus sa asume raspunderea guvernului pentru aceasta categorie de salariati

Premierul desemnat Ludovic Orban este dispus sa asume raspunderea guvernului pentru pensionarea anticipata a unei categorii de salariati. Termenul de intrare in vigoare a legii este anul viitor si ar putea bloca activitatea acestui tip de angajati. Pensionare anticipata. Ludovic Orban, dispus sa asume raspunderea guvernului pentru o categorie de angajati Ludovic Orban a declarat .

LUDOVIC ORBAN: Sunt increzator ca avem sanse foarte mari sa obtinem investitura din prima

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat ca a stabilit mai multe strategii pentru a combate un boicot din partea PSD, dar si pentru a mobiliza parlamentarii. in conditiile in care partenerii care au fost alaturi de noi la motiunea de cenzura vor merge pana la capat, sunt increzator ca avem sanse foarte mari sa obtinem investitura din prima, a spus, duminica, Ludovic Orban, reclamand ca este stare de necesitate.

Ludovic Orban discuta astazi cu reprezentantii Pro Romania, pentru a obtine sustinerea Guvernului

Premierul desemnat, Ludovic Orban, discuta, miercuri, cu reprezentantii Pro Romania, pentru a obtine sprijinul acestora in vederea investirii Guvernului. Majoritatea partidelor parlamentare au anuntat deja ca au ajuns la un acord cu premierul desemnat.

Ludovic Orban, negocieri de ultima ora pentru sustinerea Guvernului. Calin Popescu Tariceanu nu vrea desfiintarea Sectiei Speciale

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a inceputmarti a doua runda de negocieri cu partidele parlamentare, dupa ce prima saptamana de discutii a liberalilor cu Opozitia a fost mai mult un esec, asta pentru.

ştiri din Politica

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1987 seconds )