Libnet.ro
UNICEF

13:00

Marcel Vela, inainte de audierile din Parlament: A fost onorant avizul negativ de data trecuta. Acum e o perturbare seismico-politica la nivel parlamentar si e posibil orice (VIDEO)

B1 B1,
Marcel Vela, inainte de audierile din Parlament: A fost onorant avizul negativ de data trecuta. Acum e o perturbare seismico-politica la nivel parlamentar si e posibil orice (VIDEO)

Marcel Vela, ministru interimar al Afacerilor Interne si, totodata, propus pentru functia plina, sustine ca a fost onorant avizul negativ pe care i l-a dat PSD la ultima runda de audieri din comisiile de. continuă pe B1

Marcel Vela considera ca membri de sindicat au cazut in capcana politistilor

Ministrul desemnat al Afacerilor Interne, Marcel Vela, considera ca protestul de marti al politistilor este o diversiune, iar in aceasta capcana au cazut membri de sindicat onesti, conform Agerpres.

Marcel Vela doreste recastigarea increderii populatiei in structurile din minister

Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Marcel Vela, a afirmat, marti, la bilantul MAI, ca in ultimii doi ani nivelul de incredere al populatiei in Politie, in Jandarmerie, in Minister a scazut dramatic dupa interventia din 10 august si dupa tragedia de la Caracal si ca isi doreste recastigarea increderii populatiei in structurile din minister si in angajatii acestuia.

Marcel Vela, in vreme de coronavirus: Exista o evaluare si o centralizare a tuturor stirilor, astfel incat dumneavoastra sa le primiti centralizat, operativ si transparent (VIDEO)

Ministrul Marcel Vela a precizat ca achizitionarea termo-scannerelor pentru aeroporturile din tara nu tine de Ministerul Afacerilor Interne, ci de cel al Finantelor. Cu coronavirusul si cu tot ceea ce tine .

DumitruCoarna: Marcel Vela s-a enervat extrem de mult, pentru ca nu respecta legea. Omul nu intelege sistemul

Presedintele SNPPC, DumitruCoarna, acuza ca ministrul de Interne Marcel Vela nu respecta legea.

Marcel Vela: Protestul politistilor e neautorizat. Pensionarul Coarna, cu un salariu mai mare decat mine, manipuleaza oameni onesti, pentru ca va candida la parlamentare (VIDEO)

Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, a subliniat ca protestul organizat marti de politisti, in fata sediului MAI - concomitent cu momentul in care institutia isi prezenta bilantul, este unul.

Marcel Vela afirma ca daca Guvernul Citu nu va fi votat, atunci romanii vor dori anticipate

Presedintele PNL Caras-Severin, Ion Marcel Vela, ministru al Afacerilor Interne, a declarat ca, in c.

Marcel Vela, prins cu minciuna. Ordinul care il da de gol

Printr-un Ordin de ministru, Marcel Vela a incercat sa modifice Hotararea de Guvern nr. 7142018 privind drepturile si obligatiile personalului autoritatilor si institutiilor publice pe perioada delegarii si detasarii in alta localitate, precum si in cazul deplasarii in interesul serviciului.

Jocurile de culise din Parlament privind scenariul anticipatelor. Ultimele calcule si strategii din interiorul PSD

Liderii PSD, reuniti in sedinta informala, in biroul de la Parlament al lui Marcel Ciolacu, au decis marti ca parlamentarii partidului sa asigure cvorumul la sedinta de investire a premierului propus Florin Citu. Astfel, PSD va fi in sala, dar va lasa PNL sa-si voteze propriul Guvern. Dincolo de strategia anuntata, in spatele usilor inchise conducerea PSD vrea sa respecte intelegerea facuta cu presedintele Klaus Iohannis privind scenariul alegerilor anticipate, dar conditionat.

Orban s-a saturat de majoritatea PSD din Parlament, cantonata intr-o atitudine iresponsabila

Majoritatea PSD din Birourile permanente ale Parlamentului este cantonata intr-o atitudine irespon.

Reprezentant al patronilor IMM: Este senzationalista si neserioasa propunerea de lege din Parlament, pentru cresterea salariului minim in Romania

Presedintele Consiliului National al intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania, Florin Jianu, a catalogat, luni, drept senzationalista si neserioasa propunerea de lege a unor parlamentari PSD, depusa recent la Parlament, privind cresterea salariului minim pe economie, in mod succesiv, pentru ca la 31 decembrie 2024 sa ajunga la 60% din salariul mediu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )