Libnet.ro
UNICEF

07:16

Orban si mai multi ministri, la Cotroceni pentru discutii cu presedintele Iohannis

Hotnews Hotnews,
 Orban si mai multi ministri, la Cotroceni pentru discutii cu presedintele Iohannis

Premierul Ludovic Orban are, miercuri, a doua runda de intalniri din aceasta saptamana cu presedintele Klaus Iohannis, el fiind insotit de ministrii Transporturilor, Economiei si Muncii, Lucian Bode, Virgil Popescu si Violeta Alexandru. continuă pe Hotnews

Presedintele Romaniei si premierul au, miercuri, o zi plina: Iohannis si Orban se intalnesc cu mai multi ministri, iar discutiile ar putea cuprinde mai multe teme sensibile

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, se intalneste miercuri cu premierul Orban si cu mai multi ministri din cabinetul sau, si anume Lucian Bode de la Transporturi, Infrastructura si Comunicatii, Virgil.

Mai multi caini au fost gasiti in casa Cristinei Topescu. Doi dintre ei erau morti

Anchetatorii au gasit in casa Cristinei Topescu mai multi caini, iar doi erau morti, au precizat, pentru Mediafax, surse apropiate anchetei. Cristina Topescu era iubitoare de animale.

Mai multi bucatari cu stele Michelin vor ca acestea sa le fie retrase

Mai multi bucatari cer retragerea stelelor Michelin pe care le-au obtinut, invocand faptul ca presiunea este prea mare, conform CNN.

Ea e femeia cu cei mai multi copii din Romania. Georgiana are 42 de ani si a adus pe lume 20 de copii

O femeie de 42 de ani din Arges a adus pe lume 20 de copii pana la aceasta varsta, fiind mama cu cei mai multi copii din Romania.

Caz socant la Arad: Mai multi elevi au ajuns la spital dupa ce in clase s-a facut deratizare

Mai multi elevi de la clasele de gimnaziu ale Liceului Teoretic Adam Muller Guttenbrunndin Aradau ajuns la spital, luni dupa-amiaza si seara, la cateva ore dupa ce au ajuns acasa de la cursuri, din cauza unor simptome ce ar fi fost provocate de o deratizare care s-a facut in salile de cursuri.

Mai multi ELEVI din Arad au ajuns de urgenta la SPITAL dupa ce in clase s-a facut DERATIZARE

Mai multi elevi aradeni au ajuns la spital, luni, dupa o deratizare care s-a facut in salile de cursuri. Sapte copii de la clasele de gimnaziu ale Liceului Teoretic Adam Muller Guttenbrunn au ajuns la UPU.

Mai multi magistrati au fost eliberati din functie. Klaus Iohannis a semnat decretul

Presedintele Klaus Iohannis a semnat miercuri decretele de eliberare din functie a sase magistrati.

Traian Basescu: Cred ca Guvernul Orban isi va asuma raspunderea pentru revenirea la alegerea primarilor in doua tururi. Comisia de la Venetia va accepta modificarea

Traian Basescu crede ca premierul Ludovic Orban va angaja raspunderea Guvernului pentru modificarea legii electorale, astfel incat sa se revina la alegerea primarilor in doua tururi. Fostul presedinte.

eJobs: Trei domenii pe care au aplicat online cei mai multi candidati in 2019

Anul 2019 a fost unul efervescent pentru piata muncii, iar acest lucru se vede si din activitatea candidatilor. In 2019, numarul de aplicari pentru un loc de munca a crescut , iar anunturile care au adunat cele mai multe aplicari de la candidatii.

Care sunt federatiile care primesc cei mai multi bani de la MTS in anul olimpic 2020

Federatiile de canotaj, handbal si atletism primesc cele mai mari finantari in anul olimpic 2020 de la Ministerul Tineretului si Sportului dintre cele 63 de structuri sportive eligibile, conform repartizarii anuntate, luni, de ministrul Ionut Stroe intr-o conferinta de presa.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )