Libnet.ro
UNICEF

15:30

Premierul, consultari cu autoritatile locale. Ce au cerut liderii locali Guvernului si cum le-a raspuns Ludovic Orban (VIDEO)

B1 B1,
Premierul, consultari cu autoritatile locale. Ce au cerut liderii locali Guvernului si cum le-a raspuns Ludovic Orban (VIDEO)

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a desfasurat o runda de consultari cu autoritatile locale din tara, joi, cu privire la proiectul de OUG privind rectificarea bugetara, pentru a evalua impactul epidemiei de co. continuă pe B1

Ludovic Orban: Autoritatile locale solicita cresterea alocarii procentuale din impozitul pe venit

Autoritatile locale din Romania au cerut Guvernului Orban o crestere a alocarii procentuale din impozitul de venit, precum si cresterea plafonului de indatorare si de trageri care este permis anual, a afirmat pr.

Autoritatile locale au strans gunoiul depozitat ilegal in cartierul Obor. Ce mesaj au pentru locuitorii din zona

Unul dintre terenurile pe care locuitori ai municipiului Calarasi isi depoziteaza neconform deseurile a fost din nou curatat de catre autoritatile locale. Este vorba despre un teren viran din cartierul obor. Masura face parte din planul municipalitatii de limitare a raspandirii noului coronavirus.

Premierul Orban i-a cerut ministrului Tataru sa o demita pe Sorina Pintea de la sefia SJU Maramures

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, i-a cerut ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, sa o demita pe Sorina Pintea de la sefia Spitalului Judetean de Urgenta Maramures, in debutul sedintei de Guvern de joi, de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )