Libnet.ro
UNICEF

16:16

PSD a depus motiunea de la cenzura. Luni are loc citirea in plen. Votul final, negociat in contiuare

Adevărul Adevărul,
PSD a depus motiunea de la cenzura. Luni are loc citirea in plen. Votul final, negociat in contiuare

Motiunea de cenzura depusa de PSD va fi prezentata in plenul Parlamentului luni, de la ora 14,00, au decis Birourile permanente reunite. Tot luni ar urma sa fie o noua runda de negocieri in ceea ce priveltr ziua dezbaterii si votului plenului. continuă pe Adevărul

DOCUMENT PSD a depus motiunea de cenzura cu titlul Guvernul OrbanPNL privatizarea democratiei romanesti Care este calendarul dezbaterii - UPDATE

PSD impreuna cu UDMR au depus joi motiunea de cenzura cu titlul Guvernul OrbanPNL - privatizarea democratiei romanesti. Reprezentantii celor doua partide sustin ca Guvernul Orban trebuie demis de urgenta atat pentru ca schimbarea sistemului electoral in prag de alegeri incalca standardele europene, cat si pentru ca adoptarea acestor modificari s-a facut in mod unilateral, fara consultare si dezbatere, prin angajarea raspunderii de catre partidul aflat la putere. Conducerea Parlamentului a decis ca motiunea - semnata de 208 parlamentari PSD si UDMR - sa fie citita in plen luni, 3 februarie.

PSD a depus motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban: Cand ar putea avea loc votul(TEXTUL INTEGRAL)

PSD a depus, joi, motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban, dupa ce Executivul si-a angajat raspunderea pe proiectul privind alegerea primarilor in doua tururi de scrutin. Textul motiunii va fi citit, cel.

PSD a depus motiunea de cenzura Guvernul Orban-privatizarea democratiei romanesti

Motiunea de cenzura fost depusa joi de PSD, dupa ce Guvernul Orban si-a angajat raspunderea pe proiectul privind alegerea primarilor in doua tururi de scrutin.

PSD depune motiunea de cenzura ca reactie la asumarea raspunderii Guvernului pe alegerea primarilor in doua tururi

PSD depune, joi, motiunea de cenzura ca reactie la asumarea raspunderii Guvernului pe alegerea primarilor in doua tururi, liderul interimar al partidului Marcel Ciolacu, presedinte al Camerei Deputatilor, declarandu-se optimist ca motiunea de cenzura va trece, lipsind in jur de 5-6 voturi din cele 233 necesare.

PSD depune motiunea: Pe ce voturi se bazeaza social-democratii pentru a demite Guvernul Orban

PSD incepe asaltul impotriva Guvernului si depune in scurt timp motiunea de cenzura. Social-democratii ameninta cu demiterea din momentul in care Guvernul a anuntat ca isi va angaja raspunderea pe schimbarea legislatiei electorale intr-un an cu alegeri.

ştiri din Politica

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )