Libnet.ro
UNICEF

07:30

Ultima runda de audieri a ministrilor propusi de Ludovic Orban

Hotnews Hotnews,
 Ultima runda de audieri a ministrilor propusi de Ludovic Orban

Comisiile parlamentare continua, miercuri, audierile ministrilor propusi in Guvernul Orban. Marti, in prima zi de audieri, comisiile de specialitate i-au avizat pozitiv pe 7 dintre ministrii propusi, unul singur primind aviz negativ, respectiv Florin Citu, propus ministru la Finante. continuă pe Hotnews

Continua audierile ministrilor propusi de Orban. Florin Citu, singurul care a picat testul!

Comisiile parlamentare continua, miercuri, audierile ministrilor propusi in Guvernul Orban. Potrivit.

Comisiile continua audierile ministrilor propusi in Guvernul Orban

Comisiile parlamentare continua astazi audierile ministrilor propusi in Guvernul Orban.

Care este programul audierii ministrilor propusi in Guvernul Orban

Parlamentarii au inceput marti dimineata audierile ministrilor din Guvernul Orban. Vor fi doua zile de foc, iar toate declaratiile acestora le veti putea urmari in direct la Antena 3. Este un calendar de.

Zi de foc pentru ministrii propusi de Ludovic Orban. Ultimii opt posibil ministri, audiati in Parlament. Bogdan Aurescu, propus la Externe, aviz favorabil din partea Comisiei Speciale

Se anunta o noua zi de foc pentru ministrii propusi de Ludovic Orban. in fata parlamentarilor vor ajunge azi ultimii opt posibili viitori ministri. Ieri, singurul care a primit aviz negativ din partea co.

Zi de foc pentru ministrii propusi de Ludovic Orban. in fata parlamentarilor vor ajunge ultimii opt posibil ministri

Se anunta o noua zi de foc pentru ministrii propusi de Ludovic Orban. in fata parlamentarilor vor ajunge azi ultimii opt posibili viitori ministri. Ieri, singurul care a primit aviz negativ din partea co.

Zi de foc in Parlament. Ludovic Orban flancheaza ministrii la audieri

Zi de foc in Parlament pentru opt dintre ministrii propusi de Ludovic Orban pentru a face parte din cabinetul sau. Acestia vor fi audiati in comisiile parlamentare de specialitate, iar discutiile se anunta.

A doua zi de audieri ale ministrilor propusi in Guvernul Orban

ACTUALIZARE - Catalin Predoiu, propus pentru Ministerul Justitiei in Guvernul Orban, a primit aviz pozitiv din partea comisiilor de specialitate ale Camerei Deputatilor si Senatului. --- *ACTUALIZARE - Lucian Bode a primit aviz favorabil pentru portofoliul de la Ministerul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor --- *ACTUALIZARE - Violeta Alexandru, propusa la Ministerul Muncii, este al treilea ministru cu aviz negativ in comisiile parlamentare. ------- *ACTUALIZARE - Ministrul propus la Afaceri Externe, Bogdan Aurescu, a primit aviz favorabil din partea comisiilor de specialitate ale Camerei Deputatilor si Senatului.

Ludovic Orban, multumit de prestatia ministrilor propusi: Mergem mai departe

Presedintele PNL, premierul desemnat Ludovic Orban, s-a declarat extrem de multumit de prestatia pe care ministrii propusi in Cabinetul sau au avut-o in comisiile de specialitate ale Parlamentului si a.

Audiere in comisiile parlamentare a ministrilor propusi in Cabinetul Orban

ACTUALIZARE - Audierile vor continua maine cu alti opt candidati --- *ACTUALIZARE - Parlamentarii din comisiile reunite de specialitate au avizat favorabil nominalizarea lui Costel Alexe pentru functia de ministru al Mediului, Apelor si Padurilor. ----- *ACTUALIZARE - Nechita Adrian Oros, a primit aviz favorabil din partea comisiilor reunite de specialitate ale Parlamentului .

Breaking news! S-au terminat audierile ministrilor propusi in Guvernul Orban

Ministrii propusi in Cabinetul Orban au fost audiati, marti si miercuri, in comisiile de specialitat.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )