Libnet.ro
UNICEF

21:17

Victor Costache, Violeta Alexandru, Monica Anisie si Bogdan Gheorghiu, avize negative in urma audierilor din comisii: Lucian Bode si Ionut Stroe, avizati pozitiv. Programul audierilor de joi

B1 B1,
Victor Costache, Violeta Alexandru, Monica Anisie si Bogdan Gheorghiu, avize negative in urma audierilor din comisii: Lucian Bode si Ionut Stroe, avizati pozitiv. Programul audierilor de joi

Miercuri a avut loc o noua runda de audieri a ministrilor propusa sa faca parte din cabinetul Florin Citu. Prin fata parlamentarilor din comisiile de specialitate au trecut, pe ramnd, ministri propusi. continuă pe B1

A doua zi de audieri a ministrilor din Cabinetul Citu

Comisiile reunite ale Camerei Deputatilor si Senatului continua, miercuri, audierea candidatilor propusi sa faca parte din Cabinetul Citu. Primul programat sa apara in fata parlamentarilor este Bogdan Gheorghiu, propus la Cultura, iar de la ora 15. 00 este programata Violeta Alexandru, propusa la Ministerul Muncii.

AUDIERILE MINISTRILOR PROPUSI PENTRU CABINETUL CITU, CONTINUA Violeta Alexandru, aviz negativ pentru functia de ministru al Muncii si Protectiei Sociale

ACTUALIZARE - Aviz negativ pentru ministrul desemnat al Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, in comisiile de specialitate din Parlament. Au fost exprimate 28 de voturi impotriva si 11 pentru. --- * ACTUALIZARE - Monica Anisie, ministrul propus al Educatiei si Cercetarii a primit aviz negativ. S-au inregistrat 16 voturi pentru, 14 impotriva si trei abtineri. --- *ACTUALIZARE - Ionut Stroe, ministrul propus al Tineretului si Sportului, a primit aviz favorabil. La finalul audierilor s-au inregistrat 22 de voturi pentru, cinci impotriva si o ambtinere din partea membrilor comisiei.

AUDIERILE MINISTRILOR PROPUSI PENTRU CABINETUL CITU, CONTINUA Monica Anisie, aviz negativ pentru functia de ministru al Educatiei si Cercetarii

ACTUALIZARE - Monica Anisie, ministrul propus al Educatiei si Cercetarii a primit aviz negativ. S-au inregistrat 16 voturi pentru, 14 impotriva si trei abtineri. --- *ACTUALIZARE - Ionut Stroe, ministrul propus al Tineretului si Sportului, a primit aviz favorabil. La finalul audierilor s-au inregistrat 22 de voturi pentru, cinci impotriva si o ambtinere din partea membrilor comisiei. --- *ACTUALIZARE - Victor Costache, ministrul propus al Sanatatii, a primit aviz negativ. Au fost exprimate sapte voturi pentru, 20 impotriva si o abtinere.

Monica Anisie, ministrul propus pentru Educatie, aviz negativ la Parlament Am alocat 400 de locuri pentru masteratul didactic UPDATE

Ministrul propus pentru Educatie si Cercetare in Guvernul Florin Citu, Monica Anisie, a primit aviz negativ la o diferenta de un vot la audierea de miercuri din Comisia pentru invatamint, stiinta, tineret si sport de la Camera Deputatilor. Monica Anisie le-a spus parlamentarilor ca tocmai a pus pe site in dezbatere publica proiectul de hotarare prin care propune cifra de scolarizare pentru anul scolar si universitar 2020-2021. Acesta cuprinde 400 de locuri pentru masteratul didactic, pe care le acorda pentru patri universitati.

Violeta Alexandru, umilita in comisia de specialitate. A fost acuzata de legaturi cu George Soros. Cum s-a aparat

Violeta alexandru a cazut prada reprosurilor, in comisia de specialitate. A fost inclusiv acuzata ca ar avea legaturi cu George Soros. Dar aceasta nu s-a lasat si a spus ce a avut de zis. Aceasta a mai discutat si despre sistemul de adoptie. Violeta Alexandru, umilita in comisia de specialitate Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a .

Monica Anisie aloca 400 locuri pentru Masteratul didactic

Monica Anisie a precizat miercuri ca vor fi alocate 400 locuri masteratului didactic. Acesta va fi pilotat in patru universitati din tara.

Monica Anisie a primit aviz negativ pentru functia de ministru al Educatiei in Guvernul Citu

Monica Anisie, ministrul desemnat pentru portofoliul Educatiei in Guvernul Citu, a primit aviz negativ din partea comisiilor de specialitate din Parlament.

Bogdan Gheorghiu, propus a treia oara pentru portofoliul Cultura, aviz negativ din partea comisiilor

Bogdan Gheorghiu, propus a treia oara pentru portofoliul Cultura, a primit aviz negativ din partea c.

Victor Costache a picat din nou la votul de incredere la Comisii. Ce se poate intampla acum

In aceste zile, la Comisiile de specialitate, au fost audiati ministrii propusi de Florin Citu pentru noul Guvern liberal. Printre ministrii propusi e numara, inca odata, actualul Ministru interimar de la Sanatate, Victor Costache. Victor Costache a picat din nou la votul de incredere la Comisii Astazi i-a venit randul lui Victor Costache sa fie .

Violeta Alexandru, propusa ca ministru al Muncii in Guvernul Citu, a primit aviz negativ

Violeta Alexandru, propusa pentru functia de ministru al Muncii in Guvernul Citu, a primit aviz negativ din partea comisiilor de specialitate din Parlament.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2392 seconds )