Libnet.ro
UNICEF

08:15

Aproximativ 10% dintre salariati vor avea salarii mai mici

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Aproximativ 10% dintre salariati vor avea salarii mai mici

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat astazi ca aproximativ 10% dintre angajati vor avea salarii mai mici, asta pentru ca sunt si greseli de management, iar managerii trebuie sa acopere pierderile din venituri proprii. continuă pe Ziarul Bursa

Facebook anunta masuri si restrictii in perspectiva alegerilor care vor avea loc anul viitor in mai multe state

Co-fondatorul Facebook Mark Zuckerberg anunta noi masuri si restrictii in perspectiva alegerilor care vor avea loc anul viitor in SUA, Mexic, Brazilia, India, Pakistan si in alte state, pentru a preveni amestecul in procesul electoral si pentru a incuraja mesajul pozitiv, informeaza Reuters.

Atentie! Specialistii avertizeaza ca episoadele de canicula vor avea efecte devastatoare

Episoadele de canicula la nivelul oceanelor au fost din ce in ce mai lungi si mai frecvente in ultimul secol, iar acest fenomen ar putea avea efecte devastatoare pe termen lung, potrivit unui studiu publicat.

Horoscop. Trei zodii vor avea parte doar de noroc in luna mai. Cine sunt favoritele stelelor

Horoscop zodii norocoase in luna mai. in luna mai, putem vorbi despre noroc, mai ales atunci cand vine vorba despre anumite zodii. Se pare ca, inca de la inceputul lunii, acestor zodii le va prii norocul si se.

HOROSCOP. Nativii acestor zodii vor fi cei mai buni soti

Felul in care se comporta un barbat atunci cand este iubitul tau se poate sa nu corespunda cu modul in care acesta se va comporta in calitate de sot. Trasaturile lui vor iesi la suprafata cu timpul si de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3173 seconds )