Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea, despre primariile ramase fara bani: Au responsabilitatea deciziilor pe care le iau

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, despre primariile ramase fara bani: Au responsabilitatea deciziilor pe care le iau

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, sustine ca primariile sunt autonome si decid cati bani aloca pentru salarii si cati pentru dezvoltare, avertizand ca au si o responsabilitate privind. continuă pe Antena3

Ce spune Dragnea despre primariile care nu mai au bani de salarii

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, faptul ca nu stie de vreun caz de primarie care sa nu mai poata sa plateasca salariile angajatilor, cu toate ca in ultimele saptamani au aparut tot mai multe institutii de acest fel intrate in incapacitate de plata.

Liviu Dragnea, despre Legile justitiei: Vor fi adoptate in aceasta sesiune parlamentara, cu sau fara avizul Comisiei de la Venetia

Presedintele Partidului Social Democrat PSD), Liviu Dragnea, sustine ca proiectul de modificare a legilor justitiei va fi adoptat in Parlament cu sau fara existenta unui punct de vedere scris al Comisiei de la Venetia cu privire la modalitatea de numire a procurorilor-sefi.

Ce crede Liviu Dragnea despre ministrul de Finante, Ionut Misa

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lider al PSD, considera ca ministrul Finantelor, Ionut Misa, este un ministru bun care munceste si va avea rezutate bune.

Reactia lui Liviu Dragnea dupa ce a aflat ca primariile au ramas fara bani

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, liderul PSD, a declarat, miercuri, ca primariile sunt autonome si hotarasc atat banii alocati pentru salarii, cat si pentru dezvoltare, dupa ce a.

Liviu Dragnea, raspuns la postarea lui Codin Maticiuc: Domnule Codin Maticiuc....

Dupa ce Codin Maticiuc a scris pe pagina sa de Facebook despre cazul femeii care a ramas fara pensie de handicap pentru ca a scos o carte de poezii, adresandu-i mai multe solicitari lui Liviu Dragnea. Seful.

Victor Ponta: Pe un singur coleg din PSD l-am vazut cu ochii mei si l-am auzit cu urechile mele cand se ruga de Kovesi si Coldea sa il ajute cu dosarul penal - Liviu Dragnea

Victor Ponta scrie miercuri, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, ca Liviu Dragnea si 'Cartelul de la Teldrum' au confiscat Partidul si il folosesc doar pentru puterea personala, pentru bani si protectie in fata legii si ca Dragnea a abandonat toate promisiunile din Programul de Campanie si distruge economic si social Romania. Fostul lider PSD mai sustine ca pe) un singur coleg din PSD l-am vazut cu ochii mei si l-am auzit cu urechile mele cand se ruga de Kovesi si Coldea sa il ajute cu dosarul penal - Liviu Dragnea!!!.

Liviu Dragnea ii promite lui Codin Maticiuc ca va schimba legea care nu permite cumulul pensiei de invaliditate cu venituri de natura profesionala

Liviu Dragnea i-a promis Codin Maticiuc ca va schimba legea in baza careia Laura Ioana Florescu, o tanara bolnava de scleroza multipla si care primea o pensie de handicap de 39 de lei pe luna, a ramas fara acest venit din cauza ca a scris o carte de poezii, de pe urma careia a obtinut venituri de 230 de lei intr-un an.

Liviu Dragnea si Mihai Tudose, de la 20.00, la Antena 3

Liderul PSD, Liviu Dragnea, si premierul Romaniei, Mihai Tudose, sunt invitati, de la ora 20. 00, la Antena 3, pentru a vorbi despre ultimele masuri ale guvernarii PSD si proiectele pe care le pregatesc in Parlament. in urma cu doua saptamani, in platoul aceleiasi televiziuni, Mihai Tudose ii declara razboi lui Dragnea.

Surse: Liviu Dragnea a venit la guvern sa discute despre Ionut Misa; va merge impreuna cu Mihai Tudose la Carei pentru ceremoniile de Ziua Armatei

Liviu Dragnea a venit marti dupa-amiaza la sediul Guvernului pentru a discuta cu premierul Mihai Tudose despre situatia ministrului Finantelor, Ionut Misa, au declarat pentru HotNews. ro surse din PSD. Dragnea si Tudose vor pleca impreuna astazi la Carei, unde miercuri dimineata vor participa la ceremoniile de Ziua Armatei.

Liviu Dragnea: Proiectul de modificare a Legii pensiilor este finalizat. Mihai Tudose, anunt important despre cresterile de salarii si pensii

Premierul Mihai Tudose, presedintele PSD, Liviu Dragnea, si ministrul Agriculturii, Petre Daea, au fost invitati, miercuri seara, la emisiunea Punctul de intalnire, de la Antena 3, unde au.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )