Libnet.ro
UNICEF

01:05

Olguta Vasilescu EXPLICA scaderile de salarii din sanatate: A fost o luna mai SCURTA

B1 B1,
Olguta Vasilescu EXPLICA scaderile de salarii din sanatate: A fost o luna mai SCURTA

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, are o explicatie pentru faptul ca in unele domenii de activitate, cum ar fi sectorul de sanatate si asistenta sociala, salariile au scazut in luna. continuă pe B1

Scaderile salariale din sanatate si din asistenta sociala in februarie sunt normale

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat astazi ca scaderile salariale din domeniul sanatatii si asistentei sociale din luna februarie sunt normale, in conditiile in care in februarie au fost virate salariile din luna ianuarie, cand au fost 11 zile nelucratoare.

Olguta Vasilescu sustine ca salariile din sanatate au scazut, in februarie, pentru ca este luna mai scurta

Ministerul Muncii, condus de Lia OlgutaVasilescu, explica scaderile salariale din luna februarie pentru lucratorii din domeniul sanitar prin motivul ca luna februarie a avut mai putine zile nelucratoare in care se platesc sporuri, iar aceasta este o fluctuatie obisnuita. Statistica arata ca, desi au existat si anterior scaderi, ele au fost mai mici decat in acest an.

Lia Olguta Vasilescu: S-au inregistrat usoare cresteri ale castigului salarial mediu net fata de luna precedenta in invatamant

Lia Olguta Vasilescu a spus miercuri ca scaderile salariale din sanatate si asistenta sociala sunt normale, avand in vedere faptul ca in februarie au fost virate salariile din luna ianuarie, cand au fost 11.

Olguta Vasilescu, anunt despre legea pensiilor: Legea pensiilor ar putea fi transmisa Parlamentului in aceasta sesiune

Proiectul Legii pensiilor ar putea fi transmis Parlamentului in aceasta sesiune si apoi sa stea o luna in dezbatere publica, a declarat, miercuri seara, ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, intr-o emisiune la.

Liviu Dragnea le-a convocat pe Olguta Vasilescu si Viorica Dancila sa dea RAPORTUL dupa vizita la Cotroceni

Liviu Dragnea le-a chemat la raport pe Viorica Dancila si Lia Olguta Vasilescu, dupa intrevederea pe care acestea au avut-o saptamana trecuta cu Klaus Iohannis. Au trecut sarbatorile pascale, seful PSD.

Olguta Vasilescu, declaratie de ultima ora despre Legea pensiilor: in fiecare zi avem discutii cu organizatiile de pensionari si... (VIDEO)

Lia Olguta Vasilescu a declarat ca, in urma descentralizarii si reorganizarii Ministerului Muncii, nu crede ca vor exista concedieri, deoarece unii angajati vor fi transferati la Casa Nationala de Pensii,.

Olguta Vasilescu, vesti pentru pensionari: Ce pregateste Ministerul Muncii

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat luni, la Romania Tv, ca in perioada imediat urmatoare doreste sa intre cu legea pensiilor in dezbatere publica. De asemenea, aceasta a spus ca de la 1 iulie pu.

Iasi: Sindicalistii din sanatate vor protesta vineri din cauza haosului din sistemul medical

Iulian Cozianu, liderul Sanitas Iasi, a anuntat ca vineri sindicalistii din sanatate vor organiza un protest in fata Prefecturii din cauza ca multi angajati primesc mai putini bani fata de luna.

INS confirma: salariile cadrelor medicale au scazut. Explicatia ministrului Olguta Vasilescu: februarie e o luna mai scurta

Desi Guvernul a promis numai lapte si miere pentru angajatii din sistemul de sanatate, datele INS confirma ceea ce sindicatele din sistem spun de la inceputul anului: salariile cadrelor medicale si cele ale asistentilor sociali au scazut in loc sa creasca.

intalnire de urgenta in biroul lui Liviu Dragnea. Viorica Dancila si Olguta Vasilescu dau raportul dupa vizita la Cotroceni

Premierul Viorica Dancila are o intalnire, la aceasta ora, cu presedintele PSD, Liviu Dragnea, la biroul acestuia de la Camera Deputatilor. La discutie participa si ministrul Muncii, Lia Olguta.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2595 seconds )