Libnet.ro
UNICEF

07:30

Olguta Vasilescu recunoaste: nu mai sunt bani de pensii si salarii!

Adevărul Adevărul,
Olguta Vasilescu recunoaste: nu mai sunt bani de pensii si salarii!

Ceeace specialistii avertizau mai demult, se intampla. Guvernul a ajuns la fundul sacului bugetar si nu mai stie de unde sa ia bani pentru pensii si salariile bugetarilor. Visele economice ale lui Valcov, Dragnea si Vasilescu au dus Romania intr-o situatie imposibila. Costurile imprumuturilor au ajuns deja la 5% pe an, si tind sa creasca, iar deficitul bugetar era de 15 miliarde lei, 1,6% din PIB, la sase luni. continuă pe Adevărul

Panica in Romania! Guvernul recunoaste oficial: Nu mai sunt bani de pensii si salarii...

Guvernul nu mai are bani pentru plata pensiilor si salariilor, o recunoaste chiar ministrului Muncii, Lia Olguta Vasilescu, care a afirmat ca banii luati din bugetele serviciilor prin rectificarea bugetara se vor.

Iohannis i raspunde lui Dancila: Citesc n gazeta ca nu poate sa dea bani la pensii, salarii, ca nu am dat eu aviz. Guvernul incompetent minte, putea sa faca rectificare pentru asta

Presedintele Klaus Iohannis raspunde acuzatiilor Guvernului sustinand ca executivul nu avea nevoie de avizul CSAT pentru rectificare in cazul banilor pentru pensii, alocatii sau servicii medicale. Seful statului a precizat ca de avizul de la Cotroceni este nevoie doar in cazul institutiilor care tin de siguranta nationala. Iata o noua minciuna marca PSD si a Guvernului incompetent Dancila. Guvernul ii minte pe romani si ii guverneaza cu cinism. Guvernul poate sa faca orice rectificare bugetara fara niciun aviz pentru pensii si salarii-n. r. ) a spus Iohannis.

Olguta Vasilescu, despre declaratiile presedintelui referitoare la gazarea protestatarilor: Ca neamt, sa vorbesti de gazare, trebuie sa ai mult curaj

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a criticat, vineri seara, declaratiile presedintelui Klaus Iohannis care a acuzat Guvernul ca i-a gazat pe protestatarii din Piata Victoriei, aceasta afirmand: Ca neamt, sa vorbesti de gazare, trebuie sa ai mult curaj. Vasilescu a tinut sa-l felicite pe fostul sef al Jandarmeriei, Sebastian Cucos, pe care a spus ca nu il cunoaste.

Olguta Vasilescu, despre presedintele Iohannis: Ca neamt, sa vorbesti de gazare, trebuie sa ai mult curaj

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a criticat, vineri seara, declaratiile presedintelui Klaus Iohannis care a acuzat Guvernul ca i-a gazat pe protestatarii din Piata Victoriei, aceasta afirmand: Ca.

Lia Olguta Vasilescu, despre Klaus Iohannis: Ca neamt, trebuie sa ai mult curaj sa vorbesti de gazare

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a criticat, vineri seara, declaratiile presedintelui Klaus Iohannis care a acuzat Guvernul ca i-a gazat pe protestatarii din Piata Victoriei, aceasta afirmand: Ca neamt, sa vorbesti de gazare, trebuie sa.

Analiza BBC - Cum poate cstiga o jucatoare de badminton mai multi bani dect Simona Halep, numarul unu din tenis

Forbes a publicat, miercuri, lista sportivelor cel mai bine platite din lume in perioada 1 iunie 2017-1 iunie 2018 si in acest top, dominat de jucatoarele de tenis, si-a facut loc o sportiva putin cunoscuta in Europa si America, indianca Sindhu.

Accident grav in localitatea 2 Mai! Sunt patru victime

Patru oameni au ajuns la spital, in noaptea de miercuri spre joi, dupa ce o masina condusa de un sofer baut a lovit o alta masina, din cauza vitezei prea mari, in localitatea 2 Mai. Potrivit.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )