Libnet.ro
UNICEF

01:05

Olguta Vasilescu trece la santaj: E bine ca pensionarii si salariatii sa stie ca vor fi direct afectati daca PSD nu va mai fi in stare sa aplice aceste legi pentru ca se va modifica guvernarea (VIDEO)

B1 B1,
Olguta Vasilescu trece la santaj: E bine ca pensionarii si salariatii sa stie ca vor fi direct afectati daca PSD nu va mai fi in stare sa aplice aceste legi pentru ca se va modifica guvernarea (VIDEO)

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a dat de inteles ca romani ar trebui sa-si ia adio de la maririle de pensii si de salarii daca guvernarea PSD va fi pusa in pericol. Declaratia a fost facuta in. continuă pe B1

Olguta Vasilescu avertizeaza pensionarii: Sa stie ca vor fi direct afectati daca PSD nu va mai guverna

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a prezentat la reuniunea femeilor din PSD, care are loc astazi la Mamaia, proiectul legii pensiilor. Ministrul a avertizat ca pensionarii si bugetarii trebuie sa stie ce ii asteapta daca PSD nu va.

Olguta Vasilescu ii ameninta pe pensionari si bugetari ca vor suferi daca PSD nu va mai guverna

Ministrul Muncii Lia Olguta Vasilescu a avertizat pensionarii si bugetarii ca ar trebui sa stie ce ii asteapta daca PSD nu va mai fi la guvernare, pentru ca opozitia le va taia si impozita pensiile si salariile.

Olguta Vasilescu: Guvernul mai are nevoie de bani de pensii

Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, a declarat ca mai e nevoie de bani pentru pensii, dat fiind ca in iulie a fost aprobata o lege prin care veniturile pensionarilor din grupele I si II de munca au fost.

Olguta Vasilescu: Guvernul mai are nevoie de bani pentru pensii

Guvernul este in situatia in care mai are nevoie de bani de pensii, a recunoscut vineri ministrul muncii Lia Olguta Vasilescu, ea explicand insa ca banii sunt necesati pentru ca in luna iulie a aparut o lege care creste pensiile pentru doua grupe pe munca, iar acestea nu au fost incluse in bugetul pe anul 2018.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )