Libnet.ro
UNICEF

16:30

Tudose, Olguta si Misa, daca la 1 ianuarie 2018 scad 100 de salarii nete ca urmare a masurilor voastre, va dati demisia?

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Tudose, Olguta si Misa, daca la 1 ianuarie 2018 scad 100 de salarii nete ca urmare a masurilor voastre, va dati demisia?

Senatorul PNL Florin Citu il acuza pe premierul Mihai Tudose ca minte atunci cand sustine ca oamenii de afaceri si sindicalistii sunt de acord cu modificarile Codului fiscal si le lanseaza prim-ministrului, ministrului Muncii, Lia Olguta Vasilescu, si ministrului Finantelor Publice, Ionut Misa, provocarea sa demisioneze din functie daca, de la 1 ianuarie, vor scadea o suta de salarii nete ca urmare a masurilor anuntate de Executiv. continuă pe Ziarul Bursa

OUG privind prorogarea pana la 1 ianuarie 2018 a Legii insolventei persoanelor fizice, adoptata

Camera Deputatilor a decis, astazi, prorogarea termenului de intrare in vigoare a Legii insolventei persoanelor fizice pana la 1 ianuarie 2018, adoptand in acest sens Ordonanta Guvernului 6/2017 cu 264 voturi pentru, unul impotriva si doua abtineri.

Expert contabil: Un inventar al modificarilor fiscale anuntate de la 1 ianuarie 2018

Un expert contabil inventariaza pentru Startupcafe. ro cateva modificari importante propuse pentru codul fiscal 2018 asa cum au fost acestea anuntate de ministerul finantelor. Proiectul ce contine modificarile a fost publicat pe website-ul ministerului de finante si contine prevederi cu impact atat asupra firmelor si PFA cat si in ce priveste impozitul pe veniturile persoanelor fizice.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2405 seconds )