Libnet.ro
UNICEF

01:05

VICTOR PONTA anunta marea criza a GUVERNULUI DANCILA: Nu mai are bani de PENSII si SALARII

B1 B1,
VICTOR PONTA anunta marea criza a GUVERNULUI DANCILA: Nu mai are bani de PENSII si SALARII

Liderul PRO Romania, Victor Ponta, acuza Guvernul ca nu mai are bani pentrupensii si pentru salarii, din cauza unui buget mincinos, votat de majoritatea PSD-ALDE care nu poate acoperii cheltuielile. continuă pe B1

Ciolos: Incompetenta guvernului Dancila, responsabila de criza pestei porcine

In cel mai recent val de critici la adresa guvernului Dancila, Dacian Ciolos a luat un ton destul de agresiv in momentul in care a identificat responsabilii pentru situatia dramatica cauzata de pesta porcina, la nivel national. Pe parcursul zilei de duminica, Dacian Ciolos a facut mai multe afirmatii pe subiectul pestei porcine si a [].

Victor Ponta vine cu un SCENARIU BOMBA. Cum poate scapa Romania de Liviu Dragnea: El sa o ia pe Dancila si sa se duca in Brazilia!

Fostul premier Victor Ponta vine cu o popunere-soc. Liderul Pro Romania a sustinut, intr-o emisiune la TVR, ca, pentru a scapa de Liviu Dragnea, ii va propune presedintelui Klaus Iohannis sa-l gratieze.

Victor Ponta, critici DURE la adresa lui Valcov dupa publicarea fisei medicale a unui protestatar rezist: E ILEGAL. Ar trebui sa fie sanctionati cei care incalca legea!

Fostul premier Victor Ponta reactioneaza dupa ce Darius Valcov, consilierul premierului Dancila, a postat pe Facebook fisa medicala a unui protestatar rezist. Liderul Pro Romania sustine ca publicarea de.

Ponta anunta ca Pro Romania va avea candidat propriu la prezidentiale: Poate sa fie Ecaterina Andronescu sau Teodorovici sau altcineva

Liderul ProRomania, Victor Ponta, a anuntat luni ca formatiunea politica pe care o conduce va avea un candidat propriu la alegerile prezidentiale, fiind nevoie de un candidat de centru stanga, iar Klaus Iohannis si Calin Popescu Tariceanu fiind acum doua variante de dreapta. intrebat despre cine ar putea reprezenta ProRomania, Ponta a sugerat ca printre variante se numara Ecaterina Andronescu sau ministrul de Finante, Eugen Teodorovici.

Scandal in COALITIE! Politician ALDE cere demisia lui DARIUS VALCOV, eminenta cenusie a GUVERNULUI DANCILA

Renate Weber, inscrisa recent in ALDE, cere demisia consilierului de stat Darius Valcov, considerat eminenta cenusie a Guvernului Dancila. Europarlamentarul a reactionat astfel dupa ce Valcov a publicat.

Victor Ponta: Pe Dragnea si Valcov nu-i intereseaza ce este dupa ei. Un om politic care nu are nimic de pierdut este un om foarte periculos

Liderul Pro Romania, fostul premier Victor Ponta, a declarat luni ca Liviu Dragnea si Darius Valcov se comporta ca doi oameni care nu mai au nimic de pierdut si nu le mai pasa ce se va intampla dupa ce ei nu vo.

Victor Ponta dejoaca planurile mafiei de la Teleorman: Cum a vrut Liviu Dragnea sa o cumpere pe Ecaterina Andronescu

Victor Ponta reactioneaza dur, dupa ce in presa au aparut zvoruri conform carora Liviu Dragnea vrea sa-i cumpere tacerea Ecaterinei Andronescu cu un post de ministru . In Romania mai sunt oameni care nu pot.

Victor Ponta, despre CEx-ul PSD: Liviu Dragnea le-a spus liderilor partidului ca are fotografii cu ei cand se vad cu mine

Fostul premier Victor Ponta, liderul partidului Pro Romania, sustine ca presedintele PSD Liviu Dragnea i-a avertizat pe unii lideri social-democrati ca are fotografii in care acestia apar alaturi de Ponta la.

Partidul lui Victor Ponta, candidat-surpriza la prezidentiale

ProRomania, partidul condus de Victor Ponta, va avea propriul candidat la prezidentiale, iar Ecaterina Andronescu ar putea fi o varianta de candidatura. Ponta a precizat ca el nu va candida la aceste.

Victor Ponta despre Dragnea: Am aflat ca problema pestei porcine a rezolvat-o din 2017

Fostul premier Victor Ponta a revenit duminica cu noi critici si ironii la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea, despre care spune ca se ocupa in continuare de subiectele protocoalelor, amnistie, rafuieli cu SRI, dar deloc despre problemele oamenilor, respectiv inflatie, cresterea preturilor. Cat despre pesta porcina, Ponta spune ca Dragnea a rezolvat problema inca din 2017, cand seful PSD se lauda pe Facebook ca Romania a fost admisa pe lista statelor libere de pesta porcina clasica si a primit diploma de certificare in plenul World Organization for Animal Health, dupa care a vandut toti porcii de la Ferma de la Salcia.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )