Libnet.ro
UNICEF

15:00

Viorica Dancila, discurs despre pensii si salarii la mitingul impotriva statului paralel: Cui foloseste asaltul permanent impotriva Guvernului? (VIDEO)

B1 B1,
Viorica Dancila, discurs despre pensii si salarii la mitingul impotriva statului paralel: Cui foloseste asaltul permanent impotriva Guvernului? (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila s-a folosit de discursul de la mitingul PSD pentru a vorbi despre cresteri de pensii si salarii. Noi am marit salariile, ei au fost impotriva si le-au taiat cand au fost la. continuă pe B1

Viorica Dancila, la mitingul PSD: Rezultatul voturilor romanilor trebuie respectat

Premierul Viorica Dancila a afirmat sambata, la mitingul PSD-ALDE din Piata Victoriei, ca rezultatul voturilor romanilor trebuie respectat, iar abuzurile din justitie stopate. Suntem astazi in piata i.

Viorica Dancila, anunt de ULTIM MOMENT despre TAXE si IMPOZITE: Orice persoana fizica...

Premierul Viorica Dancila a anuntat, vineri, ca romanii vor putea plati, din 11 iunie, taxele si impozitele si la CEC Bank. incepand de luni, toate taxele si impozitele datorate catre ANAF se.

Rusine istorica: PNTCD, de partea PSD. Pavelescu sustine mitingul impotriva statului paralel si a miscarilor nazisto-staliniste care au acaparat statul roman

Presedintele PNTCD, Aurelian Pavelescu, a anuntat peFacebookca formatiunea pe care o conduce sustine mitingul impotriva abuzurilor, a statului paralel si a miscarilor nazisto-staliniste care au acaparat statul roman. intr-o alta postare, Pavelescu acuza comunitatea Rezist si statul paralel ca au condus o actiune de denigrare si linsaj pe pagina sa de social media.

Viorica Dancila: Taxele si impozitele datorate catre ANAF se vor putea plati prin CEC Bank

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca, incepand de luni, toate taxele si impozitele datorate de persoane fizice catre Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) se vor putea plati prin unitatile.

Lovitura pentru Viorica Dancila! A inceput oficial ancheta in cazul premierului

Bombazilei vine de la DIICOT. Ainceput oficial ancheta in cazul premierului Viorica Dancila. Este vorba de plangerea penaladepusade liderul PNL, Ludovic Orban, in care Dancilaeste.

Viorica Dancila loveste din nou: Provocari ale Uniunii Europene PROST Brexit (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila ramane constanta in a gafa in aproape fiecare declaratie publica. in cadrul conferintei de presa comuna cu premierul Portugaliei din deplasarea de la Lisabona, Dancila a vorbit de.

Viorica Dancila - vizita in Portugalia

Prim-ministrul Viorica Dancila incepe, astazi, o vizita oficiala de doua zile in Republica Portugheza, unde va avea intrevederi cu omologul sau, Antonio Costa, precum si cu presedintele Marcelo Rebelo de Sousa, a anuntat Guvernul.

Seful DIICOT, declaratii despre plangerea lui Orban impotriva lui Dancila. Ce se intampla cu ancheta

Procurorul-sef al DIICOT, Daniel Horodniceanu, a declarat ca plangerea penala depusa de Ludovic Orban impotriva Vioricai Dancila a fost inregistrata, dar, din cate stie, nu a fost inca inceputa.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )