Libnet.ro
UNICEF

07:45

Dancila: Iohannis a adus lacrimi in randul pensionarilor

Adevărul Adevărul,
Dancila: Iohannis a adus lacrimi in randul pensionarilor

Premierul Viorica Dancila a afirmat, sambata, faptul ca presedintele Klaus Iohannis si partidul care-l sustine pe acesta au adus lacrimi in randul pensionarilor, facandu-i vinovati de taierea pensiilor si salariilor. continuă pe Adevărul

Dancila: Ar trebui sa dam o OUG ca PNL sa primeasca gratuit lecitina, ca sa nu uite ce a facut PSD pentru tara

Premierul Viorica Dancila a afirmat, sambata, faptul ca liderii PNL au adus lacrimi in randul pensionarilor, facandu-i vinovati de taierea pensiilor si salariilor.

Liviu Dragnea, asteptat cu proteste la Iasi. Liderul PSD participa, alaturi de premierul Viorica Dancila, la alegerile pentru conducerea filialei partidului

Liviu Dragnea, premierul Viorica Dancila si mai multi ministri au anuntat prezenta la Iasi sambata, 20 aprilie, pentru alegerile interne ale filialei PSD Iasi. Actiunea politica vizeaza confirmarea in functie a actualului sef interimar, Maricel Popa, singurul candidat pentru ocuparea postului.

Dragnea, asteptat cu proteste la Iasi: Bine ai venit, nimicule! Dancila a raspuns atacurilor de la mitingul PNL

Liviu Dragnea, premierul Viorica Dancila si mai multi ministri se afla la Iasi sambata, 20 aprilie, pentru alegerile interne ale filialei PSD Iasi. Actiunea politica vizeaza confirmarea in functie a actualului sef interimar, Maricel Popa, singurul candidat pentru ocuparea postului.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )