Libnet.ro
UNICEF

16:15

Traian Basescu ironizeaza 11 masuri ale Guvernului: Sa vina Caragiale, sa plece guvernul!

Adevărul Adevărul,
Traian Basescu ironizeaza 11 masuri ale Guvernului: Sa vina Caragiale, sa plece guvernul!

Fostul presedinte Traian Basescu ironizeaza, intr-o postare pe Facebook, unsprezece masuri si actiuni ale Guvernului, precum cresterea salariilor si a pensiilor, constructia de scoli, spitale si autostrazi. Sa vina Caragiale, sa plece guvernul!, scrie Basescu. continuă pe Adevărul

Traian Basescu demonteaza promisiunile PSD: Sa vina Caragiale, sa plece Guvernul!

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a atacat dur pe o retea de socializare masurile luate de actuala guvernare a PSD din domeniul economic si al justitiei. De asemenea, Basescu cere ca actualul.

TRAIAN BASESCU lanseaza critici dure: Suntem fericiti ca avem AMBULANTE rosii televizate, dar am ramas cu un sistem medical dupa CANOANELE SOVIETICE

Fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu lanseaza critici dure la adresa sistemului de sanatate despre care spune, intr-o postare pe Facebook, ca este organizat dupa canoanele sovietice pe care mafia din.

Traian Basescu face clarificari dupa ce numarul sau de telefon a aparut in valiza Tel Drum

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, luni, dupa ce numarul sau de telefon apare in agenda din valiza cu documente apartinand firmei Tel Drum gasita in Teleorman, ca acesta este public si poate.

Dieta nu e pentru EBA! Cum a ajuns sa arate fiica lui Traian Basescu si la ce nu renunta nici in ruptul capului

Devenita o adevarata mama eroina, dupa ce a adus pe lume trei copii minunati, Elena Basescu nu pare sa mai tina cont de felul in care arata. in timp ce alte femei sunt innebunite dupa diete miraculoase,.

Erdogan afirma ca uciderea jurnalistului Khashoggi a fost ordonata la cele mai inalte niveluri ale guvernului saudit

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a afirmat, vineri, ca uciderea jurnalistului Jamal Khashoggi a fost ordonata la cele mai inalte niveluri ale guvernului saudit, insa el l-a exonerat pe regele Salman de orice responsabilitate, potrivit unui articol publicat in Washington Post.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )