Libnet.ro
UNICEF

11:30

Viorica Dancila, despre inghetarea salariilor. Data la care va creste salariul minim

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, despre inghetarea salariilor. Data la care va creste salariul minim

Premierul Viorica Dancila a declarat, miercuri, ca nu este de acord cu inghetarea salariilor in sistemul bugetar. Mai mult, Dancila a precizat ca salariul minim nu va creste de la 1 noiembrie. in niciun. continuă pe Antena3

Viorica Dancila, despre cresterea salariului minim: in niciun caz la 1 noiembrie! Ce se intampla cu inghetarea salariilor (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat, miercuri, ca salariul minim pe economie nu va creste in niciun caz de la 1 noiembrie, avansand ipoteza ca acesta ar putea fi marit de la 1 decembrie sau 1 ianuarie.

Viorica Dancila, despre remanierea lui Tudorel Toader: Nu este vorba despre cat sunt eu de multumita sau nemultumita (VIDEO)

Viorica Dancila a vorbit miercuri despre eventuala remierea a lui Tudorel Toader, in contextul in care presa a speculat ca ministrul Justitiei se afla pe lista celor care vor pleca din Cabinet. Premierul a.

Viorica Dancila, despre remanierea guvernamentala: Va asigur ca nu e nicio lista facuta. Nu voi face o evaluare legata de nume (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat, miercuri, ca va finaliza in cursul zilei de luni evaluarea ministrilor si a sustinut ca nu e nicio lista facuta cu cei care urmeaza sa plece din Guvern. Ea a.

Viorica Dancila, despre remanierea Guvernului: Nu este nicio lista facuta

Prim-ministrul Viorica Dancila a anuntat miercuri, ca va exista o remaniere guvernamentala, iar lunea viitoare va finaliza evaluarea. in momentul in care voi termina aceasta evaluare, o sa va spun. Nu.

Tariceanu, despre inghetarea salariilor: Guvernul nu m-a informat despre asta

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat ca nu crede ca salariile bugetarilor vor fi inghetate in 2019 deoarece nu exista motiv pentru luarea unei astfel de masuri, in conditiile in care.

Calin Popescu Tariceanu, despre inghetarea salariilor bugetarilor: Guvernul nu m-a informat

Seful Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat ca nu crede ca salariile bugetarilor vor fin inchetate in 2019. A mai spus ca nu a primit scrisoarea pe care ministrul Teodorovici a trimis-o Comisiei.

Sedinta de Guvern. Premierul Viorica Dancila: Avem resursele pentru plata pensiilor si salariilor

Premierul Viorica Dancila a vorbit, miercuri, la inceputul sedintei de Guvern, despre realizarile in urma vizitelor efectuate in Emiratele Arabe Unite si inTurcia. Dancila a anuntat ca afaceristi.

Ministrul Discoteca Teodorovici, asteptat sa dea explicatii in Comisia de Buget a Senatului cu privire la inghetarea salariilor

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici va da in Comisia de Buget a Senatului cu privire la inghetarea salariilor in Parlament. Teodorovici a recunoscut ca este o varianta de lucru aceasta limitare din 2019, asa.

Tudorel Toader nu merge la consultarile de la Cotroceni. Viorica Dancila a explicat de ce

Viorica Dancila a explicat de ce nu mergeTudorel Toader la consultarile cu Iohannis. Nu vine la consultari pentru ca este vorba despre o delegatie politica. Astazi merg la Cotroceni membri de.

VIDEO Un post de televiziune francez a difuzat o emisiune satirica cu Viorica Dancila si Liviu Dragnea. Daca as minti, mi-ar tremura mustata!

Postul francez de televiziune ARTE a difuzat, in cadrul emisiunii 28 minutes, un filmulet in care premierul Viorica Dancila si liderul PSD Liviu Dragnea sunt personaje principale. in scenariul satiric, Dancila este reprezentata drept o papusa manevrata de papusar, acesta fiind jucat de seful PSD. intregul scenariu are la baza discursul Vioricai Dancila din Parlamentul European.

ştiri din Politica

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )