Libnet.ro
UNICEF

05:00

Camera Deputatilor: Rudele cadrelor medicale decedate din cauza COVID-19 vor primi pensie de urmas

Hotnews Hotnews,
 Camera Deputatilor: Rudele cadrelor medicale decedate din cauza COVID-19 vor primi pensie de urmas

Camera Deputatilor adoptat, joi, in calitate de for decizional proiectul de lege care prevede acordarea pensiei de urmas rudelor cadrelor medicale decedate din cauza COVID-19. Pensia pe care o vor primi de la stat este 75% din salariul pe care cadrul medical il avea in momentul decesului. continuă pe Hotnews

Cel de-al patrulea deces in randul cadrelor medicale din cauza coronavirusului - o infirmiera din Arad

O infirmiera in Arad, in varsta de 56 de ani a decedat luni, in urma infectarii cu COVID-19. Este cel de-al patrulea deces inregistrat in randul cadrelor medicale. Femeia a fost internata in ultimele doua saptamani, dupa diagnosticare, la terapie intensiva.

Administratia Spitalelor a semnat un nou contract pentru cazarea cadrelor medicale implicate in lupta cu pandemia COVID-19: 95 de camere in Hotel Union din Bucuresti

Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti ASSMB) a incheiat inca un contract, de aceasta data in valoare de 1,4 milioane lei, pentru cazarea cadrelor medicale care se afla in prima linie de actiune impotriva pandemiei de COVID-19, arata datele din Sistemul electronic de achizitii publice. Administratia a precizat pentru HotNews. ro ca este vorba de 95 de camere in hotel Union din Bucuresti spatii dedicate cadrelor medicale de la Spitalul Clinic de Boli Infectioase si Tropicale Dr. Victor Babes. Vezi in articol de ce face ASSMB aceste achizitii si ce alte contracte au mai fost semnate pana acum.

Camera Deputatilor: Se interzice pe 10 ani exportul de bustean in spatiul extracomunitar

Camera Deputatilor a adoptat, joi, un proiect de lege prin care se interzice, incepand cu data de 1 ianuarie 2021, pe o perioada de 10 ani, exportul de bustean in spatiul extracomunitar.

Primul medic roman mort din cauza coronavirusului: un doctor din Constanta tratat la Institutul Matei Bals

Un medic de la Spitalul Judetean din Constanta, infectat cu coronavirus si internat de cateva zile la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals din Capitala, a murit marti, au declarat pentru HotNews. ro surse medicale din cadrul Institutului Matei Bals. Medicul Valeriu Neagoe avea 62 de ani si afectiuni preexistente, au precizat sursele citate. Ministerul Sanatatii a confirmat decesul primului medic roman din cauza coronavirusului, la scurt timp dupa ce informatia a aparut in spatiul public.

O tanara de 30 de ani, fara alte afectiuni cunoscute, a murit din cauza coronavirusului

O tanara de 30 de ani din Mehedinti, fara alte afectiuni cunoscute, a murit din cauza coronavirusului, a anuntat joi Grupul de comunicare strategica. Femeia a murit la domiciliu pe data de 18 aprilie, iar pe 21 aprilie a fost confirmata cu infectie cu coronavirus, au anuntat astazi autoritatile. Este decesul cu numarul 540 inregistrat in Romania din cauza coronavirusului.

Analisti: Bancile europene se pregatesc pentru cresterea creditelor neperformante din cauza crizei coronavirusului

Bancile europene se pregateasc pentru cresterea creditelor neperformante din cauza crizei coronavirusului, analistii anticipand ca vor anunta constituirea unor provizioane de ordinul miliardelor si revizuirea profiturilor, atunci cand vor raporta rezultatele trimestriale, in urmatoarele doua saptamani, transmite Reuters, citat de news. ro. Bancile din regiune erau deja sub presiune inainte de criza, din cauza costurilor ridicate, rentabilitatii reduse si a necesitatii de a innoi tehnologia invechita. Fuziunile, care ar fi putut rezolva aceste probleme, au fost dificil de realizat din cauza piedicilor existente la nivel national.

DIN CAUZA CORONAVIRUSULUI: Carrefour reduce la jumatate dividendele pentru 2019

Carrefour, cel mai mare retailer din Europa, a anuntat luni ca reduce la jumatate dividendele aferente anului 2019 si ca va organiza adunarea generala a actionarilor prin videoconferinta, din cauza epidemiei de coronavirus.

Spania a depasit pragul de 22.000 de morti din cauza noului coronavirus

Spania a depasit joi pragul de 22. 000 de morti din cauza noului coronavirus, in urma unei cresteri usoare a bilantului zilnic al deceselor a trei a zi consecutiv, a anuntat Ministerul spaniol al Sanatatii, relateaza AFP.

Numarul mortilor din cauza coronavirus a ajuns la 516 in Romania

Inca noua persoane si au pierdut viata din cauza noului coronavirus. Bilantul mortilor a ajuns la 516 in Romania.

Cresc creditele neperformante din cauza coronavirusului

Bancile europene se pregateasc pentru cresterea creditelor neperformante din cauza crizei coronaviru.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )