Libnet.ro
UNICEF

20:15

Guvernul pregateste un mecanism de somaj tehnic la stat. Orban: Angajatii vor lucra 15 zile si vor sta tot atatea acasa, urmand sa fie remunerati cu 75% din salariul brut de incadrare (VIDEO)

B1 B1,
Guvernul pregateste un mecanism de somaj tehnic la stat. Orban: Angajatii vor lucra 15 zile si vor sta tot atatea acasa, urmand sa fie remunerati cu 75% din salariul brut de incadrare (VIDEO)

Guvernul PNL pregateste o reglementare prin care se va introduce un mecanism de somaj tehnic pentru angajatii din sectorul public. Concret, acestia vor fi imparti in categorii, urmand sa munceasca fiecare. continuă pe B1

Guvernul pregateste un mecanism de somaj tehnic la stat. Orban: Angajatii vor lucra 15 zile si vor sta tot atatea acasa, urmand sa fie remunerati cu 75% din salariul brut de incadrare (VIDEO)

Guvernul PNL pregateste o reglementare prin care se va introduce un mecanism de somaj tehnic pentru angajatii din sectorul public. Concret, acestia vor fi imparti in categorii, urmand sa munceasca fiecare.

Ludovic Orban: Pregatim un mecanism de somaj tehnic la stat

Ludovic Orban a declarat, miercuri seara, ca nu vor putea fi trimisi in somaj tehnic bugetarii din domeniile care se afla in prima linie a luptei cu coronavirusul.

Somaj tehnic si pentru bugetari. Guvernul pregateste o Ordonanta de Urgenta

Premierul Ludovic Orban a declarat, la B1TV, ca Guvernul pregateste o ordonanta de urgenta prin care angajatii institutiilor de stat care nu sunt implicate direct in combaterea epidemiei de coronavirus si efectelor sale vor fi trimisi acasa in somaj tehnic pentru 15 zile pe luna, urmand sa revina la munca dupa doua saptamani pentru a-i inlocui pe ceilalti care au asigurat functionarea repectivelor institutii.

Proiect PRO Romania-USR-PSD-UDMR: Tichete de masa pentru angajatii aflati in somaj tehnic

PRO Romania-USR, PSD si UDMR au depus marti la Parlament un proiect de lege care prevede acordarea de tichete de masa pentru angajatii aflati in somaj tehnic.

Ludovic Orban: Profesorii nu vor intra in somaj tehnic, insa trebuie sa se implice mai mult

Premierul Ludovic Orban le spune profesorilor ca nu vor intra in somaj tehnic, dar le-a cerut, insa, o implicare mai mare in privinta orelor online, astfel incat anul scolar sa nu fie inghetat.

Aproape 100 de salariati ai Romcarbon au intrat in somaj tehnic

Romcarbon Buzau simbol bursier ROCE), producator de ambalaje din plastic, a anuntat ca 98 dintre angajatii sai au intrat in somaj tehnic pe perioada lunii aprilie, decizie luat ca urmare a efectelor raspandirii coronavirusului SARS-CoV-2.

Cati romani si-au pierdut locurile de munca sau au intrat in somaj tehnic din cauza coronavirusului. Date oficiale

Potrivit celor mai recente date furnizate de catre Ministerul Muncii si Protectiei Sociale MMPS), referitoare la situatia contractelor de munca suspendate somaj tehnic)incetate, inregistrate la Inspectia.

Criza generata de COVID-19 in Romania: Aproape un milion de angajati se afla in somaj tehnic, iar aproape 200.000 au fost concediati

In contextul crizei generata de noul coronavirus, aproape un milion de angajati din Romania se afla in prezent in somaj tehnic, iar aproape 200. 000 au fost concediati. Ministerul Muncii informeaza ca din.

Aproape 1 milion de angajati din Romania au ajuns in somaj tehnic. Cele mai afectate domenii

Pana in prezent, aproape un milion de angajati au intrat in somaj tehnic potrivit datelor raportate de Ministerul Muncii, iar aproape 200. 000 de angajati au fost concediati.

Peste 5.000 de salariati din Galati, concediati sau in somaj tehnic din cauza epidemiei de Covid-19

Potrivit datelor oficiale, circa 2. 800 de angajati sunt deja in somaj tehnic, alti 1. 500 au dosarele in curs de procesare, iar peste 750 au fost concediati colectiv sau individual de firmele la care lucrau.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2709 seconds )