Libnet.ro
UNICEF

11:31

Orban, despre nemultumirile sindicatelor privind majorarea salariului minim brut: Pe baza studiului de impact, asta e cresterea pe care o consideram benefica pentru economie (VIDEO)

B1 B1,
Orban, despre nemultumirile sindicatelor privind majorarea salariului minim brut: Pe baza studiului de impact, asta e cresterea pe care o consideram benefica pentru economie (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a insistat ca anul viitor salariul minim brut va creste cu 7,2% si nu mai mult, deoarece, conform studiului de impact pe care l-au facut guvernantii, atat poate sustine. continuă pe B1

Ludovic Orban, discutii cu sindicatele si patronatele: Salariul minim va creste

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, ca a avut discutii productive cusi sindicatele privind majorarea salariului minim pe economie. Liderul PNL a reiterat faptul casalariul minim pe economie va.

Document Proiectul privind cresterea salariului minim a fost publicat. 4 efecte directe ale cresterii salariului minim

Proiectul de hotarare de guvern care propune ca salariul de baza minim brut pe tara garantat in plata sa fie majorat de anul viitor la 2. 230 lei lunar o crestere de 7,2% fata de luna decembrie 2019) a fost publicat miercuri de Ministerul Muncii. in anul 2019 tariful orar este de 12,43 leiora pentru un program complet de lucru de 167,333 ore, iar in anul 2020 tariful orar va fi de 13,327 leiora pentru un program complet de lucru, arata nota de fundamentare care insoteste proiectul.

Sindicatele vor o crestere mai mare a salariului minim. Ce suma au propus Guvernului

Blocul National Sindical pare nemultumit de cresterea salariului minim propusa de Guvern pentru anul viitor, aratand ca valoarea avansata de Executiv nu acopera scumpirile estimate pentru anul viitor.

Va fi sau nu o criza economica in Romania, in 2020? Ce spune Ludovic Orban despre pensii

Premierul Ludovic Orban nu crede ca va exista o criza economica. El ii asigura pe romani ca nu exista motive reale de ingrjorare intrucat spera chiar ca masurile Guvernului sa contribuie la o crestere economica. Ludovic Orban da asigurari ca romanii nu vor traversa o noua criza economica si i-a asigurat pe varstinci ca pensiile .

Salariu minim pe economie in 2020. Valorile pentru salariul minim net si brut in anul 2020

Salariul minim pe economie va creste de la 1 ianuarie 2020. Potrivit premierului Ludovic Orban, exista trei scenarii pentru majorarea salariului minim brut. Scenariul de baza prevede majorarea salariului minim.

Proiectul pentru cresterea salariului minim brut cu 150 de lei a fost pus in dezbatere publica

Ministerul Muncii siProtectiei Sociale MMPS) a afisat, pe pagina proprie de internet, proiectul de Hotarare pentru stabilirea salariului de baza minim brut pe tara garantat in plata.

Orban, despre schimbarea lui Toader din functia detinuta in Comisia de la Venetia: Ne-am gandit la acest lucru. Se plange degeaba deocamdata

Premierul Ludovic Orban a declarat ca Guvernul nu a facut inca niciun demers privind schimbarea lui Tudorel Toader din pozitia de reprezentant al Romaniei in Comisia de la Venetia, dar ca iau in calcul aceasta posibilitate.

Orban: Vom abroga prevederile privind Pilonul II si alte masuri din OUG 114

Modificarile ce vor fi aduse controversatei OUG 114, cea prin care s-au instituit o sumedenie de suprataxe companiilor din energie, telecomunicatii, dar si bancilor, vor viza si Pilonul II - pensiile private opbligatorii -, a declarat marti premierul Ludovic Orban.

LUDOVIC ORBAN DESPRE MODIFICARILE IN DOMENIUL JUSTITIEI: Este fundamental ca aceste modificari sa treaca cu orice risc

Premierul Ludovic Orban spune ca modificarile pe care Guvernul vrea sa se le aduca in domeniul justitiei prin asumarea raspunderii sunt necesare pentru ca, altfel, activitatea instantelor ar urma sa fie paralizata.

Orban, despre veniturile mici din ultimul an: Sunt un om foarte modest. Nu am aplecare spre a trai pe picior mare

Ludovic Orban a confirmat faptul ca in ultimul an a trait cu un venit de 3. 000 de lei pe luna, declarand ca nu s-a imbogatit din veniturile obtinute din functii publice. Premierul a precizat ca este un om foarte modest care nu are aplecare spre a trai pe picior mare.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2595 seconds )