Libnet.ro
UNICEF

17:15

Orban: Guvernul va ingheta valoarea punctului de amenda pentru anul viitor, dar calculul trebuie schimbat

B1 B1,
Orban: Guvernul va ingheta valoarea punctului de amenda pentru anul viitor, dar calculul trebuie schimbat

Premierul Ludovic Orban a declarat ca Guvernul va ingheta valoarea punctului de amenda pentru anul viitor, dar calculul trebuie schimbat, caci relatia intre punctul de amenda si salariul minim pe economie nu. continuă pe B1

Guvernul ngheata punctul de amenda si pentru 2020. Orban: Vom aplica si noi aceasta solutie

Premierul Ludovic Orban a anuntat, marti, ca Guvernul va ingheta valoarea punctului de amenda pentru anul viitor, insa modul de calcul, care este raportat la salariul minim pe economie, trebuie schimbat, deoarece nu este o solutie care sa se poata aplica.

Ce se va intampla cu punctul de amenda din 2020. Anuntul lui Ludovic Orban

Guvernul va ingheta valoarea punctului de amenda pentru anul viitor, dar calculul trebuie schimbat, avand in vedere ca aceasta relatie intre punctul de amenda si salariul minim pe economie nu este solutia care sa se poata aplica, este anuntul premierului Ludovic Orban.

Guvernul, anunt oficial despre valoarea punctului de amenda in 2019. Este legat de salariul minim pe economie!

Guvernul a facut anuntul oficial despre valoarea punctului de amenda in 2019, fiind vorba despre o hotarare pe care premierul Ludovic Orban a stabilit ca va fi pusa in practica in viitorul nu foarte indepartat. Marti a fost anuntat ce se va intampla cu valoarea din prezent a punctului de amenda, dar si in ce .

Ce se intampla cu punctul de amenda din 2020. Anuntul Guvernului Orban

Guvernul va ingheta punctul de amenda pentru anul 2020, a anuntat marti premierul Ludovic Orban, insa modul de calcul va fi schimbat in viitor, deoarece legarea lui de salariul minim nu este solutia care sa se poata aplica.

LUDOVIC ORBAN: Guvernul intra in sedinta pentru asumarea raspunderii

ACTUALIZARE - Premierul precizeaza ca ministrii au termen pana la ora 24 sa trimita Ministerului Finantelor sumele pentru a putea constitui fondul de rezerva a Guvernului. --- *ACTUALIZARE - Proiectul de lege privind plafoanele este introdus pe ordinea de zi suplimentara. De asemenea, pe lista suplimentara este introdus proiectul actelor normative privind transportul.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )