Libnet.ro
UNICEF

19:45

Sedinta de guvern. Premierul Orban, despre modificarea OUG 114: Cel mai probabil adoptam un act normativ

Antena3 Antena3,
Sedinta de guvern. Premierul Orban, despre modificarea OUG 114: Cel mai probabil adoptam un act normativ

Guvernul va adopta, in sedinta de luni, un act normativ care sa modifice prevederile OUG 1142018, si anume o serie de masuri pe care le considera necesare pentru constructia Legii bugetului de stat si a celui al asigurarilor sociale de stat, cum ar fi inghetarea indemnizatiei demnitarilor, incetarea detasarilor din mediul privat in zona publica, interzicerea cumulului pensiei cu salariul in sectorul public sau plafonarea punctului de amenda la nivelul anului 2019, a declarat luni premierul Ludovic Orban, la finalul Comitetului Executiv al PNL. continuă pe Antena3

Sursele Adevarul, confirmate: Guvernul modifica OUG 114 printr-o noua ordonanta de urgenta. Cat va fi punctul de amenda

Premierul Ludovic Orban a anuntat o ordonanta - simpla sau de urgenta - privind modificarea OUG 114, asa cum a anuntat, in exclusivitate, Adevarul. Miza: prorogarea pensiilor speciale pentru alesii locali, plafonarea indemnizatiilor pentru demnitari si a punctului de amenda. Punctul de amenda revine la 145 de lei.

Ludovic Orban anunta ordonanta pentru modificarile la OUG 114: Prin atacul la CCR, PSD a aratat ca nu doreste aceste masuri. Vrea sa ne incurce si mai tare (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat, luni, ca Guvernul va pregati o ordonata prin care sa fie adoptate mopdificarile la OUG 114. Asta in conditiile in care PSD a atacat la Curtea Constitutionala legea prin.

Orban anunta ordonanta pentru modificarile la OUG 114

ACTUALIZARE - Ludovic Orban anunta ordonanta pentru modificarile la OUG 114 .

Ludovic Orban, despre atacul PSD la CCR privind modificarile la OUG 114: Suntem pregatiti cu solutia

Romania are buget, a declarat, luni, premierul Ludovic Orban, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea bugetului de stat si legea bugetului asigurarilor sociale.

Guvernul a aprobat prin Ordonanta de urgenta inghetarea indemnizatiilor pentru demnitari si eliminarea unor prevederi din OUG 114

Guvernul a adoptat in prima sedinta a anului un proiect de ordonanta de urgenta privind unele masuri fiscal-bugetare, care prevede inghetarea indemnizatiilor pentru demnitari si suspendarea prevederilor din Codul administrativ cu privire la pensiile speciale pentru alesii locali pana la 1 ianuarie 2021, a anuntat seful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Danca. Proiectul de OUg mai prevede eliminarea unor prevederi din controversata OUG 1142018.

Premierul Orban vrea sa-i plafoneze salariul presedintelui Iohannis

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca luni dupa-amiaza este programata o sedinta de Guvern in care s-.

Ludovic Orban, despre autostrada Comarnic-Brasov: Pana la finalul lunii luam o decizie clara despre cum o facem

Premierul Ludovic Orban a declarat luni seara, intr-o emisiune la Digi24, ca pana la finalul lunii ianuarie va fi luata o decizie clara privind realizarea autostrazii Comarnic-Brasov, el subliniind ca exista doar doua variante de finantare pentru acest proiect: fie de la buget, fie prin parteneriat public-privat PPP).

Ludovic Orban, despre cazul Floreasca: Sa nu creada directorul spitalului ca daca l-a demis pe Beuran scapa de raspundere

Premierul Ludovic Orban a precizat ca directorul Spitalului Floreasca nu trebuie sa creada ca a scapat de orice raspundere, daca seful Sectiei de Chirurgie, Mircea Beuran, a fost demis.

Anuntul premierului Ludovic Orban despre alocatii: Avem patru variante

Premierul Ludovic Orban a declarat luni ca liberalii doresc o majorare a alocatiilor copiilor, insa cu conditia ca aceasta sa fie sustenabila, iar in momentul de fata nu sunt prevazute sume de bani pentru a sustine cresterea.

Orban, despre cazul Floreasca, unde o pacienta a fost arsa: Managerul spitalului sa nu creada ca daca l-a demis pe Beuran scapa de raspundere

Premierul Ludovic Orban a comentat luni scandalul de la Spitalul Floreasca, unde o pacienta a murit dupa ce a fost arsa pe masa de operatie, el spunand ca managerul unitatii medicale nu trebuie sa creada ca a scapat de orice raspundere, daca seful Sectiei de Chirurgie, Mircea Beuran, a fost demis.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )