Libnet.ro
UNICEF

01:05

Executivul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru spitalul regional Iasi. Pintea: Nu putem spune ca acest Guvern a blocat constructia spitalelor (VIDEO)

B1 B1,
Executivul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru spitalul regional Iasi. Pintea: Nu putem spune ca acest Guvern a blocat constructia spitalelor (VIDEO)

Guvernul a aprobat marti indicatorii tehnico-economici pentru spitalul regional din Iasi. Nu putem spune ca acest Guvern, PSD-ALDE, a blocat constructia spitalelor regionale, a declarat Ministrul Sanatatii,. continuă pe B1

Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru spitalul regional Iasi. Sorina Pintea: Nu putem spune ca acest Guvern a blocat constructia spitalelor

Executivul a aprobat, marti, prin Hotarare de Guvern, indicatorii tehnico-economici pentru spitalul regional din Iasi, care ar urma sa aiba 850 de paturi si 19 sali de operatii. Pasii urmatori sunt depunerea cererii de finantare la Bruxelles, licitatia si demararea constructiei spitalului, afirma ministrul Sanatatii. Sorina Pintea a tinut sa sublinieze ca Nu putem spune ca acest Guvern, PSD-ALDE, a blocat constructia spitalelor regionale.

Guvernul aproba indicatorii studiului de fezabilitate pentru spitalul regional din Iasi. Teoretic, pasul urmator ar fi depunerea cererii de finantare la Comisia Europeana

Guvernul va adopta marti indicatorii tehnici pentru studiul de fezabilitate pentru construirea spitalului regional din Iasi, pasul urmator fiind depunerea cererii de finantare la Comisia Europeana, a precizat premierul Viorica Dancila, la inceputul sedintei Executivului.

Ministrul Pintea: Guvernul va aproba marti indicatorii tehnico-economici pentru Spitalul Regional Iasi

Sorina Pintea a anuntat, luni, ca Ministerul Sanatatii este pe ultima suta de metri cu demararea proiectelor spitalelor regionale din tara, in sedinta de Guvern de marti urmand sa fie aprobati.

Decizie in Guvern: Viorica Dancila anunta un nou pas privind constructia Spitalului Regional din Iasi (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat in debutul sedintei de guvern de marti aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai studiului de fezabilitate pentru Spitalul Regional din Iasi. Acesta este un pas obligatoriu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )