Libnet.ro
UNICEF

10:00

Ministerul Sanatatii va implementa o serie de masuri pentru cresterea gradului de vaccinare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministerul Sanatatii va implementa o serie de masuri pentru cresterea gradului de vaccinare

Ministerul Sanatatii va primi de la Uniunea Europeana, in urmatorii trei ani, aproximativ 22 de milioane de lei de pentru implementarea mai multor masuri care vizeaza cresterea gradului de vaccinare in Romania, informeaza un comunicat de presa al institutiei remis duminica. continuă pe Ziarul Bursa

Ministerul Sanatatii va primi de la Uniunea Europeana 22 milioane de lei pentru cresterea gradului de vaccinare

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat ca va primi, in urmatorii 3 ani, aproximativ 22 de milioane de lei de la Uniunea Europeana pentru a implementa o serie de masuri care vizeaza cresterea gradului de vaccinare, conform unui comunicat de presa al institutiei.

Bani de la Uniunea Europeana pentrucresterea gradului de vaccinare in Romania

In urmatorii 3 ani, Ministerul Sanatatiiva primi de la Uniunea Europeana, aproximativ 22 milioane de lei de pentru implementarea mai multor masuri care vizeaza cresterea gradului de vaccinare in.

Micii farmacisti acuza Ministerul Sanatatii ca ii pune in pericol

Asociatia farmaciilor independente ETHICA critica intr-un comunicat de presa Ordonanta nr. 92019, care prevede amenzi uriase de la 50. 000 lei la 100. 000 lei)pentru neimplementarea sau implementarea defectuoasa a serializarii o operatiune de.

Alexandru Cumpanasu anunta ca depune plangere penala impotriva INML pe baza raportului de la Ministerul Sanatatii

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei, a anuntat, vineri, ca depune plangere penala la Parchetul General impotriva Institutului National de Medicina Legala, dupa ce a primit raportul Corpului de Control al Ministerului Sanatatii. Despre modificarile legislative anuntate a declarat ca sunt inutile.

Ministerul Afacerilor Externe anunta licitatie pentru achizitionarea a 50 de autoturisme

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat joi, pe SICAP, licitatie pentru achizitionarea a 50 de autoturisme, valoarea totala estimata a acestora fiind de 3. 840 lei.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )