Libnet.ro
UNICEF

13:31

MINISTERUL SANATATII: Romania si Republica Moldova vor colabora in domeniul transplantului de organe

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MINISTERUL SANATATII: Romania si Republica Moldova vor colabora in domeniul transplantului de organe

Ministerul Sanatatii anunta ca Romania si Republica Moldova vor colabora in domeniul transplantului de organe, un acord in acest sens fiind semnat vineri. continuă pe Ziarul Bursa

Ministerul Sanatatii anunta ca Romania si Republica Moldova vor colabora in domeniul transplantului de organe

Ministerul Sanatatii anunta ca Romania si Republica Moldova vor colabora in domeniul transplantului de organe, un acord in acest sens fiind semnat vineri.

Romania si Republica Moldova vor face schimb de organe pentru pacientii care asteapta un transplant

Agentia Nationala de Transplant a semnat, vineri, un acord de colaborare cu Agentia de Transplant din Republica Moldova, in baza caruia se va putea face schimb de organe pentru pacientii aflati pe listele de asteptare, care au nevoie de transplant. Daca anumite organe nu pot fi folosite in Romania, din lipsa de receptori compatibili, acestea vor putea ajunge in Republica Moldova si invers. in cazul unei urgente medicale, cele doua Agentii vor incerca sa gaseasca solutii pentru a identifica un organ compatibil pentru pacientul care are nevoie.

Romania si Republica Moldova, parteneriat in domeniul transplantului de organe. Sorina Pintea: `Mai avem un Acord de colaborare si cu Ungaria`

Romania si Republica Moldova vor colabora in domeniul transplantului de organe, anunta Ministerul Sanatatii, printr-un comunicat de presa. Agentia Nationala de Transplant a semnat astazi la sediul.

Colaborare intre Romania si Republica Moldova in domeniul transplantului de organe

Agentia Nationala de Transplant a semnat vineri, la sediul Ministerului Sanatatii, un acord de colab.

Profesorii din Republica Moldova nu mai au voie sa primeasca bani de la parinti: Doar asa copiii vor deveni adulti intoleranti la coruptie

Profesorii din Republica Moldova nu mai au voie, prin lege, sa accepte bani de la parintii elevilor, dupa ce Ministerul Educatiei de peste Prut a adoptat un ordin in acest sens, potrivit edupedu. ro. Asadar,.

Oazu Nantoi: Pretinsa geopolitica in Republica Moldova este un instrument de manipulare a alegatorilor

Deputatul blocului ACUM Oazu Nantoi spune ca Republica Moldova, pe durata anilor de independenta, nu a fost capabila sa isi creeze economia nationala, care sa absoarba brate de munca, sa creeze un sistem educational conectat cu economia nationala, ca aceste brate de munca sa vina in economie. in opinia lui, pretinsa geopolitica in Republica Moldova este, de regula, un instrument de manipulare a alegatorilor, transmite IPN.

Bolton a felicitat guvernul din Republica Moldova pentru campania anticoruptie

John Bolton, consilierul pe probleme de securitate nationala al presedintelui Donald Trump, a vizitat joi Republica Moldova si Republica Belarus, unde a avut intrevederi cu prim-ministrul Maia Sandu, respectiv presedintele Alexandr Lukasenko.

Vlad Filat, audiat in Comisia parlamentara care investigheaza FURTUL MILIARDULUI. Fostul premier din Republica Moldova se afla, in prezent, la inchisoare

Vlad Filat, fost premier in Republica Moldova, care se afla in prezent la inchisoare, a fost audiat, vineri, in cadrul Comisiei parlamentare de ancheta privind investigarea fraudei bancare din 2014, potrivit.

Premierul Maia Sandu: Republica Moldova nu poate fi independenta pe deplin atunci cand are o armata straina pe teritoriul ei, atunci cand nu are independenta energetica

Republica Moldova nu poate fi independenta pe deplin atunci cand are o armata straina pe teritoriul ei, atunci cand nu are independenta energetica, a declarat premierul moldovean Maia Sandu, marti, cand.

Dupa ce a scris istorie ca primul ministru al Apararii din Rusia care merge in Republica Moldova, Serghei Soigu, planuieste o revenire la Chisinau intr-o vizita oficiala

Ministrul Apararii, Serghei Soigu, ar putea reveni in Republica Moldova, dupa ce a fost prezent pe 24 august si a avut o intrevedere cu presedintele Igor Dodon. Potrivit presedintelui moldovean, Soigu ar putea.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )