Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Sanatatii, demis de deputati

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministrul Sanatatii, demis de deputati

Motiunea simpla intitulata Sanatatea romanilor nu este firma de pompe funebre si depusa de PSD impotriva lui Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a fost adoptata, ieri, in plenul Camerei Deputatilor, cu 164 voturi pentru, 85 voturi contra si 48 de abtineri. Potrivit legislatiei in vigoare, adoptarea motiunii nu duce automat la demiterea ministrului, aceasta fiind la latitudinea premierului Ludovic Orban. continuă pe Ziarul Bursa

ULTIMA ORA! Ministrul Sanatatii schimba totul. Ce se va intampla cu pacientii asimptomatici de acum

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a aprobat propunerea Comisiei de management clinic si epidemiologic al infectiei COVID a Ministerului Sanatatii privind modificarea criteriilor de externare pentru pacientii cu afectiunea COVID 19.

MINISTRUL SANATATII, IN VIZITA LA SPITALUL SUPORT COVID-19 DIN RAMNICU SARAT

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii a fost duminica intr-o scurta vizita la Spitalul Suport Covid-19. Oficialul a ajuns la Ramnicu Sarat in jurul orei 18. 30 si prima oprire a fost la Primaria din municipiu. Acolo a fost primit de primarul orasului cu care a plecat la spitalul Suport Covid-19.

Anunt de ultima ora de la ministrul Sanatatii. Ce se intampla de la 1 iulie 2020

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, joi, la Antena 3, ca evolutia din zilele urmatoare va oferi masura relaxarilor de la 1 iulie 2020. in functie de evolutie vom avea si anumite restrictii sau anumite izolari de focare, a mai spus ministrul.

Achizitie controversata: Ministrul Sanatatii a facut un contract pentru masti in valoare de aproape 50 MIL. euro

Victor Ponta a declarat ca ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, in timp ce participa la dezbaterea motiunii simple pe Sanatate, in plenul Camerei Deputatilor, a avut timp sa mai faca un contract pentru 115 milioane de masti, in valoare de aproape 50 de.

Florin Roman (PNL): Nelu Tataru - un erou. Viorica Dancila - Elena Ceausescu care umbla cu ministrul Sanatatii, prin spitale, smulgand bebelusii din incubator

Deputatul PNL Florin Roman a declarat ca ministrul Nelu Tataru este un erou pentru ca a avut curajul sa mearga prin spitale, printre pacienti. Sa ne imaginam cum ar fi aratat pandemia sub guvernarea PSD. Prim ministru Viorica Dancila este Elena Ceausescu care umbla cu ministrul Sanatatii, prin spitale, smulgand bebelusii din incubatoare pentru a avea o poza de campanie, a afirmat Roman.

Ministrul Sanatatii, despre explozia de infectari cu noul coronavirus: Nu ne ingrijoreaza. Sunt aproape 500 cazuri noi in ultimele 24 ore

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, astazi, la Targu Jiu, unde s-a aflat intr-o vizita in judetul unde s-a inregistrat primul pacient cu COVID-19 din Romania, ca nu este ingrijorat de explozia numarului de cazuri inregistrate in ultimele 24 de ore. 460 de noi imbolnaviri au fost confirmate de autoritati.

Cat de aproape suntem de o viata normala. Anuntul facut de ministrul Sanatatii, Nelu Tataru

Masurile de relaxare nu pot fi luate daca transmiterea comunitara a noului coronavirus este accentuata si daca oamenii nu respecta masurile de precautie, a spus miercuri ministrul Sanatatii, NeluTataru.

Rezidentiat 2020. Modificari de ultima ora anuntate de ministrul Sanatatii

Examenul de Rezidentiat 2020 se va schimba de anul viitor, din sesiunea 2021-2022, a anuntat, miercuri, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, precizand astfel ca este de acord cu propunerea venita de la rectorii universitatilor de Medicina si Farmacie si va actualiza bibilografia existenta in prezent.

Ministrul Sanatatii a cerut intrunirea CA al Unifarm pentru a lua deciziile in ceea ce-l priveste pe directorul Adrian Ionel, plasat sub control judiciar de catre DNA

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat, marti, ca, dupa ce DNA a anuntat plasarea sub control judiciar a directorului Unifarm, a solicitat intrunirea de urgenta al Consiliului de Administratie al Unifarm pentru a lua deciziile cu privire la acesta. Astept aceasta reactie a Consiliului de Administratie si voi semna si ordinele, a declarat Tataru.

Digi24: Ministrul Sanatatii: Se modifica conditiile de internare si externare a pacientilor Covid-19. Cand pot parasi spitalul

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a semnat un ordin privind modificarea conditiilor de internareexternare in spital pentru pacientii cu Covid-19.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )